Κάνε τον καθαρισμό της σούβλας εύκολη υπόθεση

18:21 28/4/2016 - Πηγή: iPop

Οι ετοιμασίες για το Πάσχα και συγκεκριμένα για το σούβλισμα του αρνιού έχουν πάρει φωτιά. Οι δουλειές που έχεις είναι σαφώς πολλές και δεν ξέρεις πως να τις χωρίσεις. Μην αγχώνεσαι! Σήμερα θα σου πούμε πως να καθαρίσεις την σούβλα σου και θα σε βοηθήσουμε πολύ.

Τι χρειάζεσαι για να καθαρίσεις τη σούβλα πιο γρήγορα απ΄όσο πίστευες;Ζεστό νερόΙσχυρό απορρυπαντικό πιάτωνΣύρμαΣφουγγάριΛεμόνιΒαμβακερό πανίΜικρά tips για να κάνεις τον καθαρισμό της σούβλας πιο εύκολο:Πέρασε τη
σούβλα με καυτό νερό: Η θερμοκρασία του νερού θα λιώσει τα λίπη ή τα υπολείμματα που μπορεί να υπάρχουν πάνω στη σούβλα.Καθάρισε την σούβλα με το σύρμα: Δεν χρειάζεται να βάλεις υγρό πιάτων. Πέρασε τη σούβλα με το σύρμα και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που βλέπεις πως χρειάζεται.Αραίωσε σ΄ένα μπολάκι υγρό πιάτων: Σ΄ένα μπολάκι αραίωσε το υγρό πιάτων και βύθισε εκεί το σφουγγάρι σου. Τώρα τρίψε με το σφουγγάρι τη σούβλα.Ξέπλυνε καλά τη σούβλα με νερό και σκούπισε την μ΄ένα βαμβακερό πανί.Κόψε ένα λεμόνι στα δύο και πέρασε μ΄αυτό τη σούβλα λίγο πριν την χρησιμοποιήσεις.

The post Κάνε τον καθαρισμό της σούβλας εύκολη υπόθεση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα