Κόντρα Ν.Παππά – Νέας Δημοκρατίας- Ανέβηκαν οι τόνοι

16:35 28/4/2016 - Πηγή: iPop

Στα άκρα βρίσκεται πλέον η κόντρα του Νίκου Παππά με την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Η Νέα Δημοκρατία εμμένει στην αποσταθεροποίηση και φαίνεται να ποντάρει εκεί, ενώ ο Υπουργός Επικράτειας την ρωτά «εάν πιστεύει ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα, όπως ζητάει το ΔΝΤ».

Σε γραπτή του δήλωση την Μεγάλη Πέμπτη ο Νίκος Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για την ελληνική οικονομία: «Σταθεροποιείται και πετυχαίνει πλεονάσματα χωρίς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις» και πρόσθεσε:

«Η

Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να ποντάρει στην αποσταθεροποίηση» και έθεσε ευθέως το ερώτημα με αποδέκτη την Αξιωματική Αντιπολίτευση ρωτώντας την «εάν πιστεύει ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα, όπως ζητάει το ΔΝΤ».

Αναλυτικά η δήλωση του ΝΔ:

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν – το ζουν καθημερινά – ότι η ελληνική οικονομία βυθίζεται. Επιχειρήσεις και νοικοκυριά συνθλίβονται.

Η ανικανότητα και η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης τροφοδοτούν τις υπερβολικές αξιώσεις του ΔΝΤ.

Έτσι, το κόστος της αποτυχημένης, δήθεν, “σκληρής” διαπραγμάτευσης εκτοξεύθηκε στα 5,4 + 3,6 δις ευρώ. Όλα αυτά είναι δική τους ευθύνη. Είναι ευθύνη Τσίπρα.

Και βέβαια, το γνωρίζουν καλά, τίποτα από αυτά δεν είναι αποδεκτό από τη Νέα Δημοκρατία.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες, ποντάροντας στο απόλυτο ψέμα.

Και μια ερώτηση:

Μήπως ο κ. Τσίπρας σκοπεύει, εκτός από τον αντιμνημονιακό του εαυτό, να “διαγράψει” και τη “συνιστώσα των 53” μαζί με τον Υπουργό του των Οικονομικών;».

photo:Nick Paleologos / SOOC

The post Κόντρα Ν.Παππά – Νέας Δημοκρατίας- Ανέβηκαν οι τόνοι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα