Καμμένος: 24.000 οι πρόσφυγες στην Ελλάδα- «Δεν απειλούν κανέναν, δεν θέλουν να μείνουν»

19:26 2/3/2016 - Πηγή: iPop

Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να δείχνουν αλληλεγγύη απέναντι στους πρόσφυγες και να τους παρέχουν την βοήθειά τους, τόνισε ο Πάνος Καμμένος την Τετάρτη, επιβεβαιώνοντας πως αυτή την στιγμή βρίσκονται στην χώρα μας εγκλωβισμένοι 24.000 πρόσφυγες. Ο ίδιος όμως υπογράμμισε πως «δεν απειλούν κανέναν και δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα».

Ο υπουργός Άμυνας είπε εν συνεχεία ότι από την μέρα που το Υπουργείο ανέλαβε να προετοιμάσει τα 5 hot spots, relocations centers και κέντρα φιλοξενίας, μετά την απόφαση

του Πρωθυπουργού και της διυπουργικής Επτροπής, οι ένοπλες δυνάμεις απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι πολεμούν και κάνουν κοινωνικό έργο τόσο σε περίοδο πολέμου, όσο και ειρήνης.

Σχετικά με την Σύνοδο Κορυφής στις 7 Μαρτίου, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι «ο Πρωθυπουργός, στις 7 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο των αρχηγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει την Ελλάδα έτοιμη όσον αφορά τη συνεργασία του κράτους, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, της Ε.Ε., των ΜΚΟ και αυτή την υποχρέωση της χώρας να συμμετέχει στο προσφυγικό».

Για την συμφωνία με το ΝΑΤΟ ,σχολίασε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική κι έχει ξεκινήσει ήδη η υλοποίησή της, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Τέλος, ο Υπουργός συμπλήρωσε ότι διαψεύδονται όσοι λέγανε πως «οι πρόσφυγες θα κάνουν πλιάτσικο στη χώρα μας. Αλλά βλέπετε ότι πρόκειται για μικρά παιδιά που κάποιοι θέλανε να πνίγουμε στο Αιγαίο».

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Καμμένος: 24.000 οι πρόσφυγες στην Ελλάδα- «Δεν απειλούν κανέναν, δεν θέλουν να μείνουν» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα