Και αν ο κολλητός σου ήταν gay;

22:00 24/9/2014 - Πηγή: iPop

«Αν ήταν ο γιος σου;».Η κλασσική ατάκα για να σε ρωτήσει κάποιος την άποψη σου για τους Gay. Εγώ σου λέω αν ο κολλητός σου ήταν gay, τι θα έκανες;

Για τον γιο σου μπορείς να πεις χίλια πράγματα, αφού έχεις την εντύπωση πως θα του επιβληθείς όπως θέλεις εσύ. Ο κολλητός σου, όμως, είναι ένα πρόσωπο που έχεις επιλέξει για να κάνεις παρέα και να δεθείς συναισθηματικά μαζί του. Δεν μπορείς να του επιβάλεις την άποψη σου και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον κρίνεις, μόνο να τον συμβουλέψεις.

Φαντάσου, λοιπόν, τον κολλητό σου να σου εξομολογείται μία μέρα πως είναι gay. Είναι η πιο δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη κίνηση, η οποία έχει κάνει στη ζωή του, καθώς είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ήσασταν μαζί στα καλά, αλλά και στα δύσκολα. Με φτώχεια, με φράγκα, με γκόμενες, εργένηδες και γενικά σε κάθε πιθανή κατάσταση. Τώρα, όμως, έρχεται σε αντίκρουση η άποψη σου για τους gay και η φιλία σου με τον κολλητό σου.

Έρχονται τόσα ερωτήματα στο μυαλό σου και τόσες εικόνες περίεργες, που στην αρχή πιστεύω δεν θα ξέρεις πως να αντιδράσεις. Εμένα θα μου είχαν γεννηθεί ερωτήματα όπως «με γούσταρες ποτέ», «πότε το ανακάλυψες»,»είδες ποτέ κάποιον από την παρέα σεξουαλικά»; Όλα αυτά θα ήθελα να απαντηθούν και να μάθω τη θέση του. Δεν ξέρω αν θα με πείραζε σε τέτοιο βαθμό, που θα του έλεγα τελικά να διακόψουμε επαφή. Μάλλον, μόνο στη περίπτωση που θα καταλάβαινα πως μου είχε κρύψει πάρα πολλά περισσότερα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Γενικά, αυτή η σκέψη με έκανε να αναθεωρήσω πολλά για την άποψη μου για τους gay. Δεν είναι πως με ενοχλούσε η ιδέα του να βλέπω ένα ζευγάρι αντρών, απλά δεν ήθελα να είχα κάποιον δικό μου άνθρωπο, με τέτοιες προτιμήσεις. Δεν ξέρω γιατί. Απλά δεν μου έκανε καλά αισθητικά και πίστευα πως δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω.

Βέβαια, βοήθησε κατά πολύ, όταν σε μία παρέα κοινών γνωστών έκατσα και συζητούσα με ένα άτομο, το οποίο θεωρούσα straight. Γελάγαμε όλοι μαζί, το κλίμα ήταν χαλαρό και περνούσαμε σούπερ. Όταν από σπόντα, πάνω σε συζήτηση για το σεξ, έμαθα πως είναι gay, η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη. Περίμενα να αισθανθώ άβολα, αλλά τελικά δεν έγινε. Τελικά, πρέπει να γνωρίσουμε κάποιον πριν να κρίνουμε. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις δεν έχουν καμία σχέση.

The post Και αν ο κολλητός σου ήταν gay; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα