Ήξερες ότι με το σύντροφο σου, μοιάζετε;

12:31 21/5/2014 - Πηγή: iPop

Κοιτάζεις το μωράκι σου και κάτι σου θυμίζει, ελπίζουμε αρχικά να μην σου θυμίζει τη μάνα σου, όπως λέει και το τραγούδι, αλλά να τον αγαπάς γιατί σου θυμίζει εσένα, για να σε βάλουμε από νωρίς στο κλίμα, αυτό θέλουμε να αποδείξουμε για αυτό στο πάμε έτσι. Η ομοιότητα συντρόφων είναι το θέμα που θα μας απασχολήσει!

Όπως λοιπόν έλεγαν και οι αρχαίοι μας Έλληνες όμοιος, ομοίω αεί πελάζει και επειδή ήταν πολύ σοφοί άνθρωποι, είχαν δίκιο και σε αυτό!
Λοιπόν μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία και σου λέμε αερολογίες, το θέμα είναι απλό, ο νους

μας, πολλές φορές ακόμα και υποσυνείδητα, επιλέγει να μπλέκει με ανθρώπους που μοιάζει, όχι μόνο εσωτερικά αλλά πολλές και εξωτερικά.

Αυτή η επιλογή, δε γίνεται πάντα συνειδητά, συμβαίνει και ασυνείδητα.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του Ινστιτούτου Επιστήμης της Συμπεριφοράς που δημοσιεύτηκε, από το περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, οι ερευνητές συνέκριναν τα γονιδιώματα 825 ετεροφυλόφιλων παντρεμένων, ζευγαριών Αμερικανών που είναι γεννημένοι μεταξύ 1930-1950, με έναν αντίστοιχο αριθμό τυχαία επιλεγμένων ζευγαριών ανθρώπων.

Τα αποτελέσματα της εν λόγο έρευνας, απέδειξαν πως αυτό που σου τονίσαμε και πριν, ήδη ισχύει, δεν ξέρουμε το γιατί, ίσως γιατί έτσι νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια, αλλά αυτό που αποδεικνύεται και πάλι είναι πως οι επιλογές μας, μας αντιπροσωπεύουν και ναι μας μοιάζουν.

The post Ήξερες ότι με το σύντροφο σου, μοιάζετε; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα