Χρήσεις που έχει το αλάτι και δεν τις ξέρεις!

10:01 21/5/2014 - Πηγή: iPop

Το αλάτι, εκτός από το να νοστιμίζει το φαγητό μας, εκτός από το να γίνεται σύμμαχος μας στην ομορφία όπως σου έχουμε πει στο παρελθόν, ή να είναι ένα από τα συστατικά του peeling που μπορείς να κάνεις για να λάμψει το πρόσωπό σου, μπορεί να μας βοηθήσει και σε απλά καθημερινά πράγματα, που δεν σου πάει καν το μυαλό.

Υπάρχουν χρήσεις που έχει το αλάτι και δεν τις ξέρεις! Εμείς, θα σου τα αποκαλύψουμε και θα σε κάνουν να χαρείς πολύ, καθώς θα σε βοηθήσουν να λύσεις μυστήρια και να απαντήσεις σε γρίφους που σε βασάνιζαν όπως πχ. πως βγαίνουν οι λεκέδες από αίμα, ή τι κάνεις

για να μην σπάνε τα αυγά σου όταν τα βράζεις!

Οπότε ξεκινάμε…Πάρε μολύβι και χαρτί και κράτα σημειώσεις!

Βάλε αλάτι κάνει καλό:Λεκέδες από αίμα: Λερώθηκες από αίμα και δεν φεύγει με τίποτα; Βάλε αλεύρι μαζί με αλάτι, τρίξε το καλά και κοιτά ότι θα χαθεί αμέσως σαν να έκανες ξόρκι!Στα χόρτα: Όχι δεν λέμε να το ρίξεις όταν τα βράζεις για νοστιμιά, αλλά πριν για να τα καθαρίσεις γρηγορότερα. Στο σκεύος που έβαλες τα χόρτα για να τα μουλιάσεις με νερό και να καθαριστούν, ρίξε λίγο αλάτι και θα δεις ότι οι βρωμιές, όπως χώμα ή μικρά σαλιγκάρια θα ξεκολλήσουν αμέσως και θα πάνε στον πάτο.Στα αυγά: Πόσες φορές βράζεις αυγά και τα βλέπεις ραγίζουν; Εσύ φταις, άμα είχες ρίξει στο νερό πριν ξεκινήσει το βράσιμο,δεν θα το πάθαινες.

The post Χρήσεις που έχει το αλάτι και δεν τις ξέρεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα