Η viral συνταγή του TikTok για ράμεν είναι εδώ! Ακολούθησε τα βήματα και φτιάξε το πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

15:01 5/1/2023 - Πηγή: iPop

Το TikTok γι’ άλλη μία φορά μας λύνει τα χέρια και μας δίνει έμπνευση σχετικά με το τι θα μαγειρέψουμε σήμερα! Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και φτιάξε την πιο γευστική συνταγή για ράμεν! TikTok ράμεν, λοιπόν, για να νιώσεις ξανά πως ζεις τις ένδοξες μέρες της σχολής και τα ατελείωτα βράδια με φίλους.

«Food with no money»: Tο νέο τρεντ του TikTok και 10 low budget φαγητά

TikTok ράμεν συνταγή: Τα υλικά που θα χρειαστείς
2 συσκευασίες ramen 2 κ.σ. ανάλατο βούτυρο1/2 μέτρια κόκκινη πιπεριά, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη1 μικρό καρότο, ξεφλουδισμένο, κομμένο σε λεπτές φέτες2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες1 πρέζα νιφάδες κόκκινης πιπεριάς 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο3 κ.σ. καστανή ζάχαρη3 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα1 κ.γ. καρυκεύματαΚρεμμύδι ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα

Ζουμερά και πικάντικα νούντλς ρυζιού με γάλα καρύδας! Όλα τα μυστικά για να τα πετύχεις

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε μια μέτρια κατσαρόλα με βραστό νερό, μαγειρεύουμε τα ράμεν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.Εν τω μεταξύ, λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Προσθέτουμε την πιπεριά και το καρότο και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τις νιφάδες τσίλι και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας, μέχρι να μυρίσουν και να ροδίσουν, περίπου 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και την ζάχαρη και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και η σάλτσα να βράσει, περίπου 15 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τα μαγειρεμένα ράμεν και ανακατεύουμε ξανά. Έπειτα, σπρώχνουμε τα ράμεν στο μισό τηγάνι και προσθέτουμε το αυγό στο άλλο μισό. Αλατοπιπερώνουμε τα αυγά και τα αφήνουμε περίπου 20 δευτερόλεπτα. Ανακατεύουμε περιστασιακά, χρησιμοποιώντας μια ξύλινη κουτάλα ή σπάτουλα, περίπου 3 λεπτά. Ανακατεύουμε τα ράμεν και τα αυγά και τα ρίχνουμε με κουτάλι σε μπολ. Πασπαλίζουμε με όλα τα καρυκεύματα και φρέσκο ​​κρεμμυδάκι.

Οι πιο νόστιμες κουζίνες του κόσμου που πρέπει να δοκιμάσεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η viral συνταγή του TikTok για ράμεν είναι εδώ! Ακολούθησε τα βήματα και φτιάξε το πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikTok, Ακολούθησε,TikTok, akolouthise