5 Sequels παιχνιδιών που περιμένουμε το 2023

14:06 5/1/2023 - Πηγή: Plaisio
Το 2023 ήρθε και μαζί του έρχονται sequels αγαπημένων παιχνιδιών.

Κάποια sequels τα περιμένουμε εδώ και χρόνια, κάποια άλλα ανακοινώθηκαν πρόσφατα και έρχονται… άμεσα! Έτοιμος να δεις τι σε περιμένει το νέο έτος;

Star Wars Jedi: Survivor – 17 Μαρτίου 2023

May the Force be with you. Και ας κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Αν είσαι fan

της σειράς Star Wars, τότε η ανακοίνωση του sequel της σειράς Star Wars Jedi πέρσι σε έκανε να πετάξεις από τη χαρά σου. Είναι από τα sequels που μεταξύ της ανακοίνωσης και της κυκλοφορίας μεσολαβεί ένα -σχετικά- μικρό διάστημα.

Το Star Wars Jedi: Survivor τοποθετείται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallen Order και λαμβάνει χώρα σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο με τη σειρά Obi-Wan Kenobi. Για άλλη μια φορά, θα παίξεις ως Cal Kestis και θα προσπαθήσεις να κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις ενάντια στην Galactic Empire.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S, οπότε το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι… νέας γενιάς!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 12 Μαΐου 2023

Το sequel του πολυβραβευμένου The Legend of Zelda: Breath of the Wild έρχεται τον Μάιο! Ο τίτλος ανακοινώθηκε αρχικά το 2019 και σίγουρα τον περίμενες με ανυπομονησία, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη νίκη του στα The Game Awards 2022, ως ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2023.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ιστορία του παιχνιδιού, πέρα από τις τοιχογραφίες που εμφανίζονται στο trailer. Το μόνο ξεκάθαρο είναι, πως μια μεγάλη μάζα από Malice σηκώνει το Hyrule Castle στον αέρα. Έτσι, ο Link καλείται να εξερευνήσει τους ουρανούς της περιοχής.

O τίτλος αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δυνατά sequels της χρονιάς. Κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Αν για κάποιο λόγο δεν έχεις τσεκάρει ακόμα το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, θα σου προτείναμε να το δεις άμεσα μιας και αποτελεί έναν από τους πιο «δυνατούς» τίτλους του συστήματος.

Diablo IV – 6 Ιουνίου 2023

Το θρυλικό action RPG της Blizzard επιστρέφει φέτος. Τα γεγονότα του Diablo IV λαμβάνουν χώρα μετά το τέλος του Diablo III: Reaper of Souls, με τους ακόλουθους του Mephisto να καλούν την κόρη του, Lilith.

Για να την αντιμετωπίσεις, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε πέντε κλάσεις. Τον Barbarian που σου επιτρέπει να αλλάξεις όπλα κατά τη διάρκεια της μάχης. Την Sorceress, με elemental μαγείες. Τον Druid που μπορεί να μεταμορφωθεί σε werewolf και werebear. Τον Rogue που εναλλάσσει τα όπλα του μεταξύ melee και ranged. Και τον Necromancer, που χρησιμοποιεί σκοτεινή μαγεία.

Οι περισσότεροι από αυτούς επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια, μιας και εμφανίστηκαν στο Diablo II. Το οποίο και μπορείς να φρεσκάρεις όσο περιμένεις, μιας και κυκλοφόρησε remake για μοντέρνες κονσόλες και PC.

Marvel’s Spider-Man 2 – Φθινόπωρο 2023

Ένας από τους δημοφιλέστερους, αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation επιστρέφει! Γίνε ξανά ο Άνθρωπος Αράχνη στο sequel του Marvel’s Spider-Man που κυκλοφόρησε το 2018.

Ο νέος τίτλος θα φέρει την προσθήκη του Venom στο παιχνίδι, με τους Peter Parker και Miles Morales να έρχονται αντιμέτωποι μαζί του. Η Insomniac Games βρίσκεται ξανά στο τιμόνι της ανάπτυξης και ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5.

Όσο περιμένεις, έχεις παίξει το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales; Μία επιπλέον περιπέτεια κυκλοφόρησε το 2020 και σίγουρα θα την απολαύσεις, αν έχεις παίξει το αρχικό παιχνίδι.

Hollow Knight: Silksong – 2023

Το Hollow Knight αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, όταν κυκλοφόρησε το 2017. Δύο χρόνια αργότερα ανακοινώθηκε το sequel του, Silksong, όμως από τότε είναι… άφαντο. Αλλά! Οι δημιουργοί του μας βεβαιώνουν πως το 2023 θα είναι η χρονιά του!

Το Hollow Knight: Silksong ακολουθεί την ιστορία της Hornet, η οποία κρατείται σε ένα άγνωστο βασίλειο που ακούει στο όνομα Pharloom. Για πρώτη φορά, θα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις όπλα, εργαλεία, αλλά και παγίδες με τα αντικείμενα που συλλέγεις.

Πολλοί από τους μηχανισμούς παραμένουν όμοιοι με το πρώτο παιχνίδι και αναμένεται να έχει πάνω από 165 διαφορετικούς εχθρούς.

Το sequel αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Αν είσαι fan των δύσκολων metroidvania, τότε θα σου λέγαμε να ρίξεις μια ματιά στον πρώτο τίτλο για να πάρεις μια γεύση.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! 

The post 5 Sequels παιχνιδιών που περιμένουμε το 2023 appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα