Η τέλεια ιδέα που είδαμε στο TikTok για να κάνεις με τον σκύλο σου!

19:55 2/3/2022 - Πηγή: iPop

Η αδυναμία που έχεις στον τετράποδο φίλο σου είναι δεδομένη! Τον αγαπάς απεριόριστα, δεν θέλεις να τον αφήνεις απ’ την αγκαλιά σου και εννοείται πως είναι μέλος της οικογένειάς σου κι όχι κατοικίδιο. Αν αναζητάς κι άλλους τρόπους να δημιουργήσεις αναμνήσεις με τον σκυλάκο σου που θα μείνουν για πάντα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις: Να βγάλεις φωτοτυπία τα πατουσάκια του σκύλου σου μαζί με τα χέρια σου.

Ναι πολύ σωστά διάβασες. Θα βγάλεις φωτοτυπία τα χέρια σας και μετά μπορείς να πάρεις την εικόνα και να την κάνεις ό,τι θέλεις! Απ’ το να την κρατήσεις στο κουτί με τα αναμνηστικά σας μέχρι

να την βάλεις σε ένα ωραίο πλαίσιο και να την κρεμάσεις σε κάποιο τοίχο! Εννοείται πως είναι μια υπέροχη ιδέα για να κάνεις δώρο σε κάποιον!

Κάνε το σκυλάκι σου ευτυχισμένο για μια ζωή μ’ αυτά τα tips!

Την ιδέα την είδαμε σ΄ένα video στο TikTok, στο οποίο ο ιδιοκτήτης ενός πανέμορφου σκυλάκου, ανοίγει το καπάκι του εκτυπωτή κι εκεί που κανονικά βάζεις το χαρτί με το τι θέλεις να βγάλεις φωτοτυπία, τοποθετεί τα πατουσάκια του σκύλου του και δίπλα τις παλάμες του.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και πέρα από κάθε προσδοκία! Μια ασπρόμαυρη εικόνα με τα πατουσάκια του σκύλου και τα δικά σου, σαν ένας πίνακας που τον έχει ζωγραφίσει ανθρώπινο χέρι!

Δες το βίντεο και δοκίμασε να βγάλεις κι εσύ μια φωτοτυπία τα πατουσάκια του σκύλου σου μαζί με τα δικά σου! @carlcunard

Forever making memories with you #fyp #dogsofttiktok

Infinity – Jaymes Young

Ο σκύλος σου έχει γενέθλια; Γιόρτασέ τα με τους καλύτερους τρόπους που θα λατρέψει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η τέλεια ιδέα που είδαμε στο TikTok για να κάνεις με τον σκύλο σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα