Η συνεργασία του μέλλοντος είναι αυτή της Microsoft και της Apple και αυτό που ετοιμάζουν είναι πέρα από κάθε φαντασία

16:30 21/11/2020 - Πηγή: iPop

Η Microsoft και η Apple ετοιμάζουν αυτό που πολλοί gamers ανά τον κόσμο περιμένουν! Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η υποστήριξη Xbox Series X controllers στις συσκευές της Apple iPhone και iPad.

Η
Microsoft και η Apple ετοιμάζουν Xbox Series X controllers στις συσκευές της Apple iPhone και iPad

Μια μελλοντική ενημέρωση θα επιτρέψει σε όσους έχουν iPhone και iPad να υποστηρίζουν τα controllers του Xbox Series X και Series S. Μέχρι και σήμερα αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει και αποτελεί μία νέα και σημαντική δυνατότητα όπως αναφέρεται στο επίσημο Apple Support page.

Η Microsoft και η Apple συνεργάζονται για να φέρουν συμβατότητα για τον ελεγκτή Xbox Series X σε πελάτες σε μια μελλοντική ενημέρωση

Στη σελίδα επίσης αναφέρεται πως οι συσκευές υποστηρίζουν μόνο τα Xbox Wireless Controller με  Bluetooth, Xbox Elite Wireless Controller Series 2, Xbox Adaptive Controller, PlayStation DualShock 4 και μερικά άλλα MFi Bluetooth Controllers.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες χρειάστηκαν να βελτιώσουν την υποστήριξη του ελεγκτή Xbox. Η Apple συνεργάστηκε με τη Microsoft για να προσθέσει υποστήριξη για το χειριστήριο Xbox Elite 2 και το Xbox Adaptive Controller στο iOS 14 νωρίτερα φέτος.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα χρειαστεί η Apple για την πιστοποίηση των νέων ελεγκτών της σειράς X, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι η υποστήριξη του DualSense ενδέχεται να έρθει σύντομα. Το Apple Insider ανέφερε πρόσφατα ότι το iOS 14.3, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος σε έκδοση beta, “φαίνεται να περιλαμβάνει υποστήριξη πίσω από το παρασκήνιο” για τον ελεγκτή DualSense του PS5.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η συνεργασία του μέλλοντος είναι αυτή της Microsoft και της Apple και αυτό που ετοιμάζουν είναι πέρα από κάθε φαντασία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα