Ποιος, πού και πότε; Επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεοπτική οθόνη;

12:35 21/11/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Μενεγάκη, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης φημολογείται ότι επιστρέφει στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα πιθανότατα στο κανάλι του ΑΝΤ1!

Η Ελένη Μενεγάκη
επιστρέφει στην τηλεόραση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι φήμες έχουν φουντώσει για την επιστροφή της πανέμορφης παρουσιάστριας όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο κανάλι το οποίο την έστεψε βασίλισσα, το ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Secret των Παραπολιτικών, η γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να υπέγραψε διετές συμβόλαιο!

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ισχύ των όσων ακούγονται, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Θοδωρής Κυριακού φαίνεται πως είχε αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τις συζητήσεις με την Ελένη Μενεγάκη. Υπήρχαν οι σκέψεις να ξεκινούσε με την έναρξη της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν ωστόσο η ίδια δεν ήθελε να επιστρέψει τόσο άμεσα πέραν του ότι δεν είχε αποφασίσει ακόμα για την επιστροφή της στο τηελοπτικό πλατό.

Εξαιτίας αυτού το καλοκαίρι σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις μέχρι πριν ένα μήνα όπου το κανάλι επέστρεψε στην πόρτα της Ελένης Μενεγάκη και η ίδια όπως ακούγεται είπε το πολυπόθητο “ναι”. Τα διαδικαστικά, όπως λέγεται, έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Τελικά θα γίνει η έκπληξη και θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές μας οθόνες που τόσο πολύ έχει γίνει αισθητή η απουσία της;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιος, πού και πότε; Επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεοπτική οθόνη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα