Η στιγμή για το 16ο Red Bull Χ-Fighters έφτασε!

13:23 6/7/2017 - Πηγή: iPop

Έρχεται για 16η φορά το Red Bull X-Fighters το οποίο αποτελεί το πιο γνωστό και αναγνωρισμένο Freestyle Motocross event. Δύο χρόνια πριν φιλοξενήθηκε στο ελληνικό έδαφος, στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού. Φέτος επιστρέφει στην γενέτειρά του.

Το γεγονός θα λάβει χώρα στην Μαδρίτη στις 7 Ιουλίου. Θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι αναβάτες FMX του κόσμου. Περισσότεροι από 20.000 θεατές θα έχουν την τύχη να απολαύσουν από κοντά το υπερθέαμα

στην διάσημη Plaza de Torow de Las Ventas.

Φέτος, όμως, θα σημειωθεί μία μεγάλη ανατροπή. Ο Γάλλος Tom Pages, ο οποίος έχει νικήσει τέσσερις φορές, δεν θα αγωνιστεί καθώς είχε έναν τραυματισμό στον ώμο. Ο Pagès δήλωσε: Είναι μεγάλη αναποδιά αυτό που μου συνέβη.Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στη Μαδρίτη και που θα αγωνιζόμουν για την 5η μου νίκη. Εκεί, η ατμόσφαιρα είναι μαγική και το φετινό επίπεδο θα ήταν ακόμα πιο υψηλό από τις άλλες χρονιές. Δυστυχώς δεν κατόρθωσε να αναρρώσει εγκαίρως από το χειρουργeίο που έκανε με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Γερμανό Luc Ackermann.

Ωστόσο, μέρος θα λάβουν τέσσερις πρώην πρωταθλητές: οι Clinton Moore (AUS), Josh Sheehan (AUS), Levi Sherwood (NZL) και ο Ισπανός Dany Torres. Μαζί τους θα αγωνιστούν οι Rob Adelberg (AUS), Taka Higashino (JPN), Adam Jones (USA), Harry Bink (AUS) και Maikel Melero (ESP). Η αγωνιστική δεκάδα ολοκληρώνεται με την συμμετοχή των δύο αθλητών που ψηφίστηκαν από τον κόσμο, του Fred Kyrillos (BRA) και του Chris Meyer (ESP).

Τώρα ένα μένει να μάθουμε: Ποιoς θα ανέβει στο βάθρο του 16ου Red Bull Χ-Fighters;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live το σπουδαίο αγωνιστικό γεγονός εδώ.

The post Η στιγμή για το 16ο Red Bull Χ-Fighters έφτασε! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα