Η σκέψη του σεξ κάνει τους άντρες πιο σπάταλους

13:03 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Ήξερες ότι η ακόμα και η σκέψη του σεξ στους άντρες έχει πολλές επιδράσεις επάνω τους; Και δεν εννοούμε σωματικές επιδράσεις αλλά, οικονομικές! Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο όλο αυτό, αλλά θα σου το εξηγήσουμε και θα το καταλάβεις στη συνέχεια.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνας αποδείχθηκε ότι ακόμα και η σκέψη του σεξ μπορεί να επηρεάσει τους άντρες σχετικά με τα οικονομικά τους ζητήματα αλλά και με τις δαπάνες τους. Έτσι, οι επιστήμονες διεξήγαγαν το παρακάτω πείραμα. Χώρισαν τους άντρες που συμμετείχαν στο πείραμα σε δύο ομάδες στην «ομάδα ζευγαρώματος» και στην «ομάδα μη ζευγαρώματος».

Οι άνδρες της «ομάδας ζευγαρώματος» εξέτασαν τρεις φωτογραφίες από γυναίκες στην οθόνη ενός υπολογιστή και πέρασαν λίγα λεπτά γράφοντας για το ιδανικό πρώτο ραντεβού με το εν λόγω πρόσωπο. Οι άνδρες της «ομάδας μη ζευγαρώματος» κοίταξαν μια φωτογραφία από μια σκηνή στο δρόμο και πέρασαν το ίδιο χρονικό διάστημα γράφοντας για τον ιδανικό καιρό για περπάτημα.

Στη συνέχεια ζητήθηκε από όλους τους άνδρες να φανταστούν ότι είχαν ξαφνικά πολλά χρήματα και έπρεπε να επιλέξουν πόσα ήθελαν να ξοδέψουν σε είδη πολυτελείας – όπως ένα ρολόι, διακοπές ή ένα καινούριο αυτοκίνητο – και πόσα θα έβαζαν στην τράπεζα.

Τα αποτελέσματα ήταν δραματικά! Οι άνδρες στην κατάσταση ζευγαρώματος δήλωσαν ότι θα χαλούσαν πολύ περισσότερα χρήματα από τους άνδρες που δεν ανήκαν στις «ομάδες ζευγαρώματος».

The post Η σκέψη του σεξ κάνει τους άντρες πιο σπάταλους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα