Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πρεμιέρα στο OPEN!

19:30 30/8/2021 - Πηγή: iPop

Φορώντας ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο σύνολο, η Πόπη Τσαπανίδου είπε την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό απ’ τον αέρα του OPEN. Η πρεμιέρα της Πόπης Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έγινε εν μέσω μιας περιόδου όπου απασχολούν την παγκόσμια κοινωνία σημαντικά θέματα επικαιρότητας.

Μετά την πρώτη καλησπέρα, η δημοσιογράφος πέρασε κατευθείαν στην επικαιρότητα, αναφέροντας σε τίτλους τα πιο σημαντικά θέματα της ημέρας.

Στην αποψινή ατζέντα πρωταγωνιστεί ο επικείμενος ανασχηματισμός της Κυβέρνησης, οι αναστολές των ανεμβολίαστων

υγειονομικών, η μετάδοση της μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού, η επίθεση των Τζιχαντιστών στους Αμερικανούς, ο φονικός τυφώνας στις ΗΠΑ, καθώς επίσης και η δίωξη για βιασμό σε γνωστό ποδοσφαιριστή μετά από καταγγελία 17χρονης.

Η πρεμιέρα της Πόπης Τσαπανίδου:

«Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού», είχε αναφέρει το OPEN ενημερώνοντας με μια ανακοίνωση ότι η δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Όλη η ομάδα του iPop εύχεται με πολλή αγάπη καλή αρχή στην Πόπη μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα