H Selma Blair και η μάχη που δίνει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα

14:57 30/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Selma Blair έχει αναφερθεί πολλές φορές στη μάχη που δίνει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ έγινε γνωστό πως ετοιμάζει κι ένα σχετικό ντοκιμαντέρ. Τώρα, με τη νέα φωτογράφιση που έκανε όσο τα συμπτώματα είναι σε ύφεση, μας δίνει έμπνευση!

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στη φύση έχοντας μια κούπα καφέ στο χέρι της, ενώ με το άλλο χέρι κρατάει το μπαστούνι που χρησιμοποιεί

για να έχει καλύτερη στήριξη. Σε άλλη φωτογραφία που ανέβασε είναι όρθια, χωρίς το μπαστούνι, και δαγκώνει ένα μήλο.

«Μία εβδομάδα υγείας και θεραπείας σε ένα χρυσαφένιο μέρος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, όπου ανέβασε και μερικές ακόμα φωτογραφίες απ’ το περιβάλλον στο οποίο βρισκόταν.

View this post on Instagram

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Όλο αυτό το διάστημα, η Selma Blair, με υπομονή και θάρρος, παλεύει καθημερινά με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, κι έχοντας καταφέρει πολλές μικρές νίκες, δίνει κουράγιο και σ’ άλλους ανθρώπους που ζουν με τη νόσο.

View this post on Instagram

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Πριν από μερικές εβδομάδες, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, το οποίο θα βασίζεται στην καθημερινή της πάλη. Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο “Introducing, Selma Blair” και γυρίζεται τρία χρόνια μετά την αποκάλυψή της ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια.

«Μου είχαν πει να αρχίσω να προετοιμάζομαι για τον θάνατο. Όχι, επειδή έχω σκλήρυνση αλλά επειδή τη μάχομαι. Αποφάσισα όμως να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου κι έτσι ενθαρρύνω και άλλα άτομα να το κάνουν», αναφέρει η ίδια στο trailer.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News.

Το άρθρο H Selma Blair και η μάχη που δίνει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα