Η πιο στενάχωρη έρευνα για το σεξ που έχουμε διαβάσει ποτέ

11:50 30/11/2019 - Πηγή: iPop

Το κάθε ζευγάρι ακολουθεί το δικό του μονοπάτι στο σεξ και γνωρίζει τι του ταιριάζει καλύτερα, τι λειτουργεί και τι όχι. Μερικές φορές, όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα και αμήχανα και δεν είναι ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον σχετικά με αυτό το ζήτημα. Και ίσως η έρευνα για το σεξ που θα διαβάσεις παρακάτω να είναι και η πιο στενάχωρη…

Τι έδειξε αυτή η έρευνα για το σεξ; Κορίτσια στην προσοχή σας παρακαλώ! Η μελέτη συμπεριέλαβε 2.000 Βρετανούς πολίτες σε σχέση και βρήκε πως η πλειοψηφία τους είχε σημαντικά προβλήματα στο κρεβάτι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα, 4 στις 5 γυναίκες (81%) δεν ένιωθε άνετα να πει στο άλλο του μισό ότι δεν έχει φτάσει σε οργασμό! Παρομοίως, μόνο 2 στις 5 γυναίκες (42%) δήλωσαν πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένες απ΄το σεξ που απολάμβαναν με τον σύντροφό τους. Ενώ στα ίδια ποσοστά, το 52% των ανδρών έμεναν ικανοποιημένοι από το σεξ.

Παράλληλα, το 20% των γυναικών στην έρευνα σπάνια ή ποτέ δεν κατάφεραν να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ! Οι μελετητές έκαναν τις πράξεις και βρήκαν ότι η μέση Βρετανή γυναίκα χάνει 1,734 οργασμούς κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Photo: Unsplash/Jeremy BishopΚαι πόσο συχνά τα ζευγάρια κάνουν σεξ;

Μια απορία που απασχολεί πολλά ζευγάρια μαζί ή μεμονωμένα. Πόσες φορές «πρέπει» να κάνουμε σεξ για να λέμε πως η σχέση μας είναι εντάξει; Ή μήπως δεν υπάρχουν «πρέπει»;

Πάντως όσον αφορά την έρευνα, το 49% των ζευγαριών έκανε σεξ μια φορά την εβδομάδα, το 19% ανέφερε πως έκανε σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα, όμως, με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων το 10% των ζευγαριών δεν έκανε ποτέ σεξ. Μάλλον επειδή δεν το απολαμβάνουν;;;

Pixabay

Facts για το σεξ που δεν γνωρίζεις!

Μήπως τα ζευγάρια ντρέπονται να το συζητήσουν; Το 59% των συμμετεχόντων είπε πως νιώθει άνετα να μιλά για τις ερωτικές του επιθυμίες με τον σύντροφό του και το 40% ότι το κάνει σε εβδομαδιαία βάση.

Και πάλι, όμως, το 20% των γυναικών αναφέρει πως δεν νιώθει άνετα να συζητά για το σεξ με τον σύντροφό του.

Και ποιες είναι αυτές οι φαντασιώσεις; Να δοκιμάσουν μια νέα στάση (24%) και να χρησιμοποιήσουν sex toys (20%). Αυτά τα δύο ήταν τα πιο κοινά!

Τώρα όλα αυτά στην Βρετανία… στην Ελλάδα ελπίζουμε να έχουμε λίγο διαφορετικά ποσοστά!

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο αμήχανες στιγμές ενός άνδρα στο σεξ. Πώς πρέπει να αντιδράσεις;

Photo: unsplash/MR WONG

Το άρθρο Η πιο στενάχωρη έρευνα για το σεξ που έχουμε διαβάσει ποτέ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα