Η πανέξυπνη ιδέα για να μάθεις εάν το PS5 χωράει στο έπιπλο που θα αγοράσεις!

17:50 8/1/2021 - Πηγή: iPop

Αγόρασες νέα κονσόλα και συνειδητοποίησες ότι το παλιό έπιπλο της τηλεόρασης δεν την χωράει… Δεν μας κάνει εντύπωση καθώς οι νέες κονσόλες της Sony και της Microsoft είναι αρκετά μεγαλύτερες από εκείνες της προηγούμενης γενιάς. Εάν ψάχνεις, όμως, έπιπλο για το PS5 ή το Xbox Series X, μπορείς να βρεις

πολύ εύκολα με την βοήθεια της ΙΚΕΑ!

Γνωρίζοντας τι θα συμβεί τώρα στην αγορά επίπλων τηλεόρασης και πόσοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα χρειαστούν ανανέωση, η ΙΚΕΑ έκανε κάτι πολύ έξυπνο! Έφτιαξε ψεύτικες, χάρτινες εκδόσεις των κονσολών που βοηθούν τον καταναλωτή να υπολογίσει εάν το έπιπλο χωράει την κονσόλα του!

Συγκεκριμένα, τα κουτιά- προσομοιώσεις του PS5 και του Xbox είναι πολύ ελαφριά και έχουν ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με τις πραγματικές κονσόλες. Έτσι, μπορεί ο καθένας -εφόσον είναι ανοιχτά τα καταστήματα- να τα μετακινήσει και να τα δοκιμάσει στο έπιπλο της επιλογής του.

Δες πώς μοιάζουν τα χάρτινα κουτιά που σε βοηθούν να επιλέξεις έπιπλο για το PS5 και το Xbox:

Πριν αγοράσεις, όμως, νέο έπιπλο φρόντισε να θυμάσαι το εξής: Το σημείο όπου θα βάλεις την παιχνιδομηχανή σου θα πρέπει να έχει καλή ροή αέρα για να μην υπερθερμαίνεται, ενώ φυσικά θα πρέπει να αποφασίσεις εάν θέλεις η κονσόλα σου να βρίσκεται σε οριζόντια ή κάθετη θέση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πανέξυπνη ιδέα για να μάθεις εάν το PS5 χωράει στο έπιπλο που θα αγοράσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα