Έφτασε η ώρα: Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν πρεμιέρα και θα τους απολαμβάνουμε κάθε μέρα!

16:32 8/1/2021 - Πηγή: iPop

Αφού μας έδειξαν τις απειλητικές τους διαθέσεις μέσα απ’ το trailer που είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες, ήρθε η στιγμή που οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν πρεμέερα και μάλιστα θα τους απολαμβάνουμε κάθε μέρα!

Η σάτιρα στα καλύτερα της. Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, οι Ράδιο Αρβύλα καυτηριάζουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν την πολιτική επικαιρότητα, την κοινωνία, την τηλεόραση. 

Αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN, οι ειδήσεις

μέσα από το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ αποκτούν μια άλλη διάσταση. 

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, αποδομούν τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, μέσα από την εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και θα τους απολαμβάνουμε κάθε βράδυ στις 20:00 και θα είναι πιο απολαυστικό από ποτέ. Αντέχεις τόση σάτιρα; Εμείς ναι! Αντέχεις κάθε μέρα ένα κρύο ανέκδοτο; Δεν είμαστε σίγουρα αλλά ανυπομονούμε να το ανακαλύψουμε!

Σε μια περίοδο όπου ψαχνόμαστε να πιαστούμε από θετικά πράγματα κι από ανθρώπους με χιούμορ, ο Αντώνης Κανάκης και η αγαπημένη του παρέα έρχονται να μας δώσουν την καθημερινή ένεση γέλιου που χρειαζόμαστε μέσα στην θλιβερή πραγματικότητα που ζούμε.

Δες το trailer των Ράδιο Αρβύλα που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έφτασε η ώρα: Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν πρεμιέρα και θα τους απολαμβάνουμε κάθε μέρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα