Μοσχαρίσιες αρωματικές μπουκίτσες με ρύζι!

15:54 8/1/2021 - Πηγή: iPop

Με αυτή τη συνταγή θα μυρίσει όλο το σπίτι! Φτιάχνουμε μοσχαρίσιες μπουκίτσες με ρύζι. Μια απλή συνταγή για όλα τα… γούστα!

Αυτή τη φορά δεν θα τα κάνεις στο τηγάνι αλλά στον φούρνο. Μοσχαρίσιες μπουκίτσες, αρωματικές στον φούρνο και ρυζάκι για συνοδευτικό! Ένα πλήρες γεύμα τόσο για το μεσημεριανό όσο και για το βραδινό σου!

Τι θα χρειαστείς για τις μοσχαρίσιες μπουκίτσες;¼ φλιτζάνι καστανό ρύζι1
κουταλάκι του γλυκού αλάτι¾ φλιτζάνι νερό115 γραμμάρια μοσχαρίσιες μπουκίτσες1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη κατά μήκος σε λεπτές φέτες1 κουταλιά της σούπας lime1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη¾ κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι2 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο1 lime, κομμένοΠώς θα φτιάξεις το φαγητό;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 230 βαθμούς. Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Σε ένα μπολ τοποθετούμε τις μπουκίτσες, το κόκκινο κρεμμύδι, πιπέρι, lime, σκόνη σκόρδου, σκόνη τσίλι, μαύρο πιπέρι, αλάτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να συνδυαστούν καλά.Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε περίπου για 15 λεπτά.Σερβίρουμε τις μοσχαρίσιες μπουκίτσες πάνω από το ρύζι, βάζουμε τα κομματάκια από το lime και απολαμβάνουμε!

Αυτό το γεύμα είναι ιδανικό και για τα παιδιά σας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μοσχαρίσιες αρωματικές μπουκίτσες με ρύζι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα