Η νύφη με την ολόσωμη φόρμα ASOS που κατέκτησε το Instagram!

17:06 25/8/2019 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι είναι γνωστό ότι είναι η περίοδος των γάμων και έτσι βλέπουμε συχνά νύφες που ξεχωρίζουν είτε για το νυφικό που επέλεξαν να φορέσουν είτε για το μακιγιάζ τους, αλλά ακόμη και για την ανθοδέσμη που αποφάσισαν να κρατήσουν. Η νύφη με την ολόσωμη φόρμα ASOS που κατέκτησε δικαιολογημένα το Instagram είναι αυτή που εμείς ξεχωρίσαμε περισσότερο από κάθε άλλη αυτό το Καλοκαίρι.

Η

νύφη με την ολόσωμη φόρμα ASOS που κατέκτησε το Instagram με το νυφικό που επέλεξε να φορέσει την ημέρα του γάμου της, είναι η Βρετανίδα Bo Bene, μοντέλο και ηθοποιός, που θα λέγαμε ότι μας θυμίζει αρκετά μια άλλη μας αγαπημένη πρωταγωνίστρια, την Margot Robbie.

H Bo Bene επέλεξε να μην φορέσει ένα παραδοσιακό νυφικό για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, αλλά να φορέσει μια ολόσωμη φόρμα ASOS, η οποία είναι σίγουρα σε πιο προσιτή τιμή, αλλά το ίδιο κομψή -ίσως και λίγο περισσότερο- από ένα κανονικό νυφικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bo Strong (née Bene) (@missbobene) στις 28 Μάι, 2019 στις 1:14 πμ PDT

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα βλέπουμε αρκετά brands low cost, όπως τα H&M, & Other Stories και το C&A, να εντάσσουν στις συλλογές τους φορέματα και φόρμες που θα μπορούσαν να συνθέσουν το απόλυτο bridal look.

H Bo Bene ήταν πραγματικά πανέμορφη την ημέρα του γάμου της, με μια εμφάνιση ιδιαίτερα μίνιμαλ και κομψή. Η ίδια επέλεξε να συνδυάσει την ολόσωμη φόρμα ASOS με το V κόψιμο στο μπροστινό μέρος με διακριτικά ασημένια κοσμήματα, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της πάνω, σε μια πλεξούδα-στεφάνι γύρω απ’ το κεφάλι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bo Strong (née Bene) (@missbobene) στις 19 Μάι, 2019 στις 11:53 πμ PDT

Καθώς η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα λιτή, αυτό που ξεχώριζε ήταν το κόκκινο κραγιόν στο μακιγιάζ της, αλλά και οι γήινες αποχρώσεις στη σκιά που επέλεξε να βάλει στα μάτια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ıɓı⅁ Celebrity Makeup Artist (@iamgigiiiii) στις 20 Μάι, 2019 στις 4:34 πμ PDT

Τέλος, αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ASOS, ενώ μπορεί να γίνει δική σου έναντι 228 ευρώ!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/@missbobene

Το άρθρο Η νύφη με την ολόσωμη φόρμα ASOS που κατέκτησε το Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα