Η νικητήρια ομάδα, η ηττημένη και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

10:43 13/3/2020 - Πηγή: iPop

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές στο συμβούλιο για να ακούσουν τα σχόλιά τους για την προσπάθειά τους στη δοκιμασία με μανιτάρια. Η ομάδα του Σταύρου ή της Μαριάννας κατάφερε να κερδίσει;

Μετά τη συζήτηση και τον σχολιασμό των πιάτων, οι δύο ομάδες έμαθαν τη βαθμολογία τους και ήταν λίγο- πολύ αυτή που περιμέναμε. Η κόκκινη ομάδα κέρδισε και η μπλε ομάδα του Σταύρου ηττήθηκε με μια αξιοσημείωτη διαφορά.

Το μοναδικό πιάτο που εξέπληξε με τη βαθμολογία ήταν το κυρίως, καθώς εκείνο της μπλε

ομάδες απέσπασε καλύτερα σχόλια, ειδικά για την πρωτοτυπία του, αλλά και στη βαθμολογία ήταν χαμηλότερα απ’ το κυρίως της κόκκινης ομάδας.

Συνολικά, οι κόκκινοι συγκέντρωσαν 210 βαθμούς έναντι των 165 που πήραν οι μπλε.

Η ομάδα του Σταύρου και ο πρώτος υποψήφιος

Τα τρία κορίτσια της ομάδας, Μαρία, Κατερίνα και Φωτεινή παραπονέθηκαν πως δεν είχαν πολλές αρμοδιότητες, κατηγορώντας τον Σταύρο και τον Σταυρή, που ήταν αρχηγός και υπαρχηγός αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τον Σταύρο πως έχει δύο πλεονεκτήματα σαν αρχηγός. Το πρώτο ήταν να θέσει τον πρώτο υποψήφιο, ενώ το άλλο να δώσει τη πρώτη ασυλία. Υποψήφιο έθεσε τον εαυτό του, ενώ την ασυλία την έδωσε στον Σταυρή.

Μετά από τη δοκιμασία ασυλίας, ο Τζον κατάφερε να κερδίσει κι είναι ασφαλής, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα αναδειχθούν απ’ την ψηφοφορία.

Δες ακόμα:

Δες ακόμα:

MasterChef: Η ομαδική δοκιμασία και τα πειράγματα στο ζεύγος!

Το άρθρο Η νικητήρια ομάδα, η ηττημένη και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα