Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Η γυναίκα που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης με τη θέλησή της για ζωή συγκινεί

18:02 7/5/2022 - Πηγή: iPop

Η 36χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έζησε την απόλυτη φρίκη μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε ξεκινά σιγά – σιγά τις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς τη μάσκα και στέλνει σε όλους μας ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας.

Στις 28 Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», όπου αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια μετά την επίθεση, το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα της στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει τη μάσκα και μιλάει στον Σταύρο

Θεοδωράκη σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής

«Παρ’ όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και δεν έκρυψε το πόσο ευλογημένη αισθάνεται.

«Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλονίζει στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Το χρονικό της επίθεσης

Στις 20 Μαΐου του 2020 ήρθε η είδηση πως μια 34χρονη στην Καλλιθέα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί σε κτήριο στην οδό Θησέως -έναν κεντρικό δρόμο με αρκετή κίνηση- στον χώρο εργασίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Επί 22 μέρες, οι Αρχές αναζητούσαν τη δράστιδα της επίθεσης ενώ είχαν βγει στη δημοσιότητα και βίντεο – ντοκουμέντα που απεικόνιζαν μια γυναίκα να φεύγει βιαστικά από τον τόπο του εγκλήματος και να κατευθύνεται σε ένα ταξί.

Η αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη της υπόπτου.

Στις 11 Ιουνίου, οι εξελίξεις στην υπόθεση διαδέχτηκαν η μία μετά την άλλη. Στην περιοχή του Ζωγράφου, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή μίας 35χρονης, έξω από το σπίτι της

Η δικαίωση για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Οι τίτλοι τέλους μίας πολύκροτης δίκης, για ένα έγκλημα σκληρό που προκάλεσε έντονα συναισθήματα στο πανελλήνιο, μπήκαν ύστερα από επτά συνεδριάσεις. Η ένοχη Έφη Κακαράντζουλα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και τριών μηνών, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο.

Επίθεση με βιτριόλι: Κάθειρξη 15 ετών για την Έφη Κακαράντζουλα

Δες τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Η γυναίκα που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης με τη θέλησή της για ζωή συγκινεί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα