Η νέα Balenciaga των £1,670 θυμίζει απίστευτα την τσάντα του IKEA των 40p (photos)

14:40 20/4/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί να είναι φτιαγμένη από δέρμα αλλά αυτο δεν αλλάζει το δεδομένο πως η νέα Balenciaga των £1,670 θυμίζει απίστευτα την τσάντα του IKEA των 40p!

Ο πασίγνωστος Γαλλικός οίκος μόδας κυκλοφόρησε τη νέα του τσάντα, αξίας £1,670 (1.990€) και δυστυχώς μοιάζει απίστευτα πολύ με την κλασική μπλε

πλαστική τσάντα του Ikea η οποία κοστίζει μόλις 40 pennies (0.47 λεπτά).

Η couture μάρκαπωλεί στην ιστοσελίδα της την «τεράστια μεγάλη τσάντα αγορών Arena» για $ 2.145 και λέει ότι είναι κατασκευασμένη από «μπλε τσαλακωμένο δέρμα».

Η τσάντα, η οποία κατασκευάστηκε στην Ιταλία, έχει ένα χρυσό-stamped logo στο πάνω μέρος της, zip pocket και είναι επενδεδυμένη με μαύρο ύφασμα.

Η τσάντα έκανε την εμφάνιση της στην Παριζιάνικη εβδομάδα μόδας και οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να επισημάνουν ότι η ελίτ της μόδας έκανε ένα μεγάλο ατόπημα – δεδομένου ότι η Ikea πωλεί παρόμοια τσάντα για μόλις 40p.

Who wore it better? Balenciaga or IKEA? pic.twitter.com/LCB9Qri2xN

— Mikael Pawlo (@mpawlo) April 18, 2017

Ακόμα και το Ikea συμφώνησε στο ότι η τσάντα μοιάζει εντυπωσιακά με την δική τους τσάντα! Ο εκπρόσωπος του Ikea της Αμερικής μάλιστα μιλώντας Today δήλωσε:

Είμαστε βαθιά κολακευμένοι που η τσάντα της Balenciaga μοιάζει με την εικονική βιώσιμη μπλε τσάντα του Ikea η οποία πωλείται για 99 σεντς. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από την ευελιξία μιας μεγάλης γαλάζιας τσάντας

Ωστόσο, λόγω της παράξενης φύσης του κόσμου της μόδας, οι αφοσιωμένοι fashionistas μπορεί να προσελκύονται ακομα περισσότερο από την συγκεκριμένη στην τσάντα.

The post Η νέα Balenciaga των £1,670 θυμίζει απίστευτα την τσάντα του IKEA των 40p (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα