Η Μελέτη σχολιάζει το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha

09:02 22/7/2019 - Πηγή: iPop

Περίπου έναν μήνα μετά το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξή της, σχολιάζει την κίνηση της booker μοντέλων και εξηγεί ποια είναι η δική της θέση.

Ο Πάνος Καλλίτσης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη,

όπου είχε αναφερθεί στον χωρισμό του απ’ την Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια, όμως, ακολούθησε εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha, καθώς η ίδια ενοχλήθηκε απ’ την εξομολόγηση του πρώην συζύγου της, σημειώνοντας πως διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του για εκείνη σχετικά με τον χωρισμό τους.

Τώρα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για πρώτη φορά για το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν στεναχωρήθηκε με το εξώδικο, η παρουσιάστρια απάντησε «όχι», συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι λάθος.

Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε γνωστό πως η ίδια έμαθε αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους, καθώς βρισκόταν σε διακοπές και ο σταθμός έκρινε πως δεν χρειάζεται να την ενοχλήσει για κάτι τέτοιο.

Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό

Τι είχε πει ο Καλλίτσης για τον χωρισμό;

Ως ένα απ’ τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή του είχε χαρακτηρίσει ο Πάνος Καλλίτσης το διαζύγιο από την Έλενα Χριστοπούλου. Όπως είπε ο ίδιος, προσπάθησε να κάνει τα πάντα, προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη αλλά εκείνη έφυγε από το σπίτι.

Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της. Έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη και να συζητήσουμε. Έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να σώσω την κατάστασή μας, γιατί ήξερα πως κάτι συνέβαινε. Η ίδια νομίζω πήρε τις αποφάσεις της και τις έκανε πράξεις πολύ γρήγορα. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου

Θυμίζουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη ήταν μια εκ των δύο κουμπάρων του ζευγαριού στον γάμο τους, ο οποίος έγινε τον Ιούλιο του 2011.

Το άρθρο Η Μελέτη σχολιάζει το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα