Η Μέδουσα θα «περπατήσει» στο Ηρώδειο

17:01 12/9/2014 - Πηγή: iPop

Η Σάρα Μπάρας, η γοητευτική χορεύτρια- χορογράφος με το εντυπωσιακό της φλαμένκο έρχεται για ακόμη μία φορά να μαγέψει το πλήθος με τις κινήσεις της. Αυτή τη φορά θα επιμείνει, όμως, ελληνικά αφού θα παρουσιάσει ένα θέαμα με ελληνικό θέμα. Η Μέδουσα και ο μύθος της θα ζωντανέψουν στη σκηνή του Ηρωδείου για να μας θυμίσουν τη βαριά και μεγάλη αξία του όρκου.

Η ιέρεια του ναού της Αθηνάς δεσμεύεται με όρκο να διατηρήσει για πάντα την αγνότητά της αλλά όλα αλλάζουν όταν βγαίνει στην επιφάνεια το πάθος και η αγάπη που μετατρέπονται σε μία ισχυρή τιμωρία. Σε αυτή τη μουσικοχορευτική

παράσταση η Σάρα Μπάρας υπόσχεται να δώσει το δικό της στιλ και να μας ταξιδέψει σε μία άλλη εποχή με το πάθος του χορού της.

Το νέο αυτό έργο της είναι το δεύτερο που παρουσιάζει στη χώρα μας, αφού το 2004 την απολαύσαμε και στην παράσταση «Μαριάνα Πινέδα». Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη παράσταση είναι μια συμπαραγωγή των ισπανικών φεστιβάλ Merida και Peralada. Η χώρα μας, λοιπόν, θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της παγκόσμιας αυτής περιοδείας με τη μία και μοναδική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η εκσυγχρονίστρια του φλαμένγκο έχει ήδη αποκτήσει τους δικούς τους φανατικούς θαυμαστές που περιμένουν πως και πως να την απολαύσουν από κοντά. Αν, λοιπόν, θες και εσύ να δεις αυτή την παράσταση, πήγαινε αμέσως να παραλάβεις το εισιτήριο σου γιατί οι προπωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Info!

Παράσταση: Μέδουσα
Ηρώδειο
Ημερομηνία: 15/9/2014
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: Από 15 έως 75 Ευρώ

The post Η Μέδουσα θα «περπατήσει» στο Ηρώδειο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα