Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή

18:00 16/10/2021 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για όλες τις αλλαγές που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια στην ζωή της, την καριέρα και την σχέση της. Η γυναίκα με τους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους που δεν αυτοπροσδιορίζεται με μια από τις ιδιότητές της, σχολίασε την απουσία της από την τηλεόραση, το YouTube, το Instagram

και τα δικά της brand. Ταυτόχρονα, με αφορμή την συμμετοχή της στο musical “Hair”, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σχέση και την συνεργασία της με τον Ίαν Στρατή.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε κατάθεση ψυχής και απενοχοποίησε την ψυχοθεραπεία σε 42 λεπτά

Μαίρη Συνατσάκη: “Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου”

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε και για την σχέση της με την υποκριτική, έναν κλάδο τον οποίο έχει καταφέρει να ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία. Ταυτόχρονα, είπε μερικά λόγια και για το πως είναι να δουλεύει μαζί με τον σύντροφό της. Η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωση μόλις πριν από μερικές μέρες την σχέση της με τον Ίαν Στρατή, δηλώνοντας πολύ ευτυχισμένη.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

“Όλα καλά, είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου, είναι ωραία αυτή η φάση στην ζωή μου. Το λέω με μια συστολή γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως σε αυτή την δύσκολη περίοδο εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου. Πιστεύω ότι αυτό μας έχει περάσει λίγο λάθος κοινωνικά, ότι είναι ωραίο να τσακωνόμαστε εγώ δεν ήθελα να ζω αυτές τις σχέσεις τις χειριστικές. Βρείτε την ηρεμία σας την εύχομαι ολόψυχα. Θέλω μια ήρεμη σχέση”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα