Η Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά- Τι λέει για τη σχέση του Πρωθυπουργού με τους δανειστές;

10:50 21/4/2016 - Πηγή: iPop

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την παρουσίαση του νέου κόμματος της η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά και εξαπολύει επίθεση κατά του Πρωθυπουργού. Μάλιστα, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής αποκαλύπτει πως ο Τσίπρας είχε κάνει μυστική συμφωνία με τους δανειστές.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

τόνισε:

«Η χώρα είναι σε καθεστώς οικονομικής δικτατορίας τα τελευταία έξι χρόνια» και πρόσθεσε:

Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία

Μιλώντας για τον Πρωθυπουργό η πρώην Πρόεδρος της Βουλής επισήμανε πως ο Αλέξης Τσίπρας «όφειλε να ξέρει ότι δρομολογούσε τη χώρα προς ένα τρίτο μνημόνιο. Ακόμα και αν δεν το ήξερε μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, εγώ η ίδια του το επισήμανα».

«Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή το δηλώνει. Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή σηκώνει μία σημαία της Αριστεράς. Η Αριστερά είναι πράξη, είναι αγώνας, είναι στάση ζωής» σημείωσε και δήλωσε πως «η σημερινή Κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για την ιστορία της Αριστεράς».

Κλείνοντας τη συνέντευξη της η Ζ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα και αποκάλεσε «πραξικοπηματική πράξη» την αλλαγή της απόφασης του δημοψηφίσματος.

The post Η Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά- Τι λέει για τη σχέση του Πρωθυπουργού με τους δανειστές; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα