Ένα αστέρι γεννιέται! Ταξίδι από τη γη στο διάστημα σε 3 λεπτά (video)

10:38 21/4/2016 - Πηγή: iPop

Το πιο cool video όλων των εποχών δημοσιεύθηκε από έναν αστροφυσικό και δείχνει το ταξίδι από το πρόσωπο μιας γυναίκας στο διάστημα μέσα σε τρία μόνο λεπτά.

Το συγκεκριμένο videακι δημιουργήθηκε από τον Danail Obreschkow για το University of Western Australia με τη βοήθεια μιας εφαρμογής smartphone που ονομάζεται «Cosmic Eye» και παρουσιάζει ένα μαγικό ταξίδι.

Το

videακι δημοσιεύθηκε πρόσφατα και έχει ήδη πολλούς θαυμαστές. Αρχίζει από το πρόσωπο μιας γυναίκας συνεχώς η κάμερα απομακρύνεται και φτάνει δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη.

Ο αστροφυσικός από το Peth δήλωσε στην Daily Mail πως το video δημιουργήθηκε για μια τάξη του Πανεπιστημίου της Αυστραλίας και σημείωσε πως γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε το κοινό να αντιληφθεί το διάστημα.

Ο Obreschkow δεν έχει κάνει σχέδια για το επόμενο video όπως αποκάλυψε αλλά τόνισε ότι σκέψη του είναι στο επίκεντρο του να βρίσκεται η δημιουργία των άστρων. Χαρακτηριστά ανέφερε:

«Αυτό που βλέπετε στο τρέχον video είναι ό, τι την ίδια στιγμή τα πάντα μοιάζουν ίδια, αλλά δεν μπορείτε να δείτε πώς αλλάζουν τα πράγματα σε βάθος χρόνου » και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να κάνω ένα νέο video το οποίο να δείχνει που δείχνει πως εξελίσσονται όλα αυτά τα πράγματα στον χρόνο».

The post Ένα αστέρι γεννιέται! Ταξίδι από τη γη στο διάστημα σε 3 λεπτά (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα