«Η κατάσταση στα hot spot στα νησιά είναι κακή. Παίρνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί»

20:00 9/1/2017 - Πηγή: iPop

Την ευθύνη για την άσχημη κατάσταση στα hot spot στα νησιά μέσα στο τσουχτερό κρύο και το χιόνι ανέλαβε ο Γιάννης Μουζάλας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, εκ μέρους της Κυβέρνησης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

O Γιάννης Μουζάλας, αφού παραδέχθηκε την ευθύνη της Κυβέρνησης για την κατάσταση στα hot spot, καταλόγισε ευθύνες στη ΝΔ ότι με τον «λαϊκισμό της υποδαύλισε τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών» για την εύρεση λύσης.

«Η κατάσταση στα hot spot στα νησιά είναι κακή. Παίρνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός απαντώντας σε ερώτημα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η κατάσταση στα νησιά είναι άσχημη γιατί το κόμμα σας έπαιξε έναν άσχημο ρόλο. Εκμεταλλευτήκατε με λαϊκιστικό τρόπο την «κούραση» των νησιωτών από το πρόβλημα

Ο κ. Βαρβιτσιώτης απ’την πλευρά του αποκάλεσε τον κ. Μουζάλα «ψεύτη» και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Αυτά που λέτε στερούνται σοβαρότητας. Βαρύνεστε κύριε Βαρβιτσιώτη. Δεν είναι καλό να μιλάτε για καταγγελίες. Ο κόσμος έχει μνήμη» απάντησε ο κ. Μουζάλας με το στέλεχος της ΝΔ να ζητά απ’τον Υπουργό να ζητήσει συγγνώμη γιατί «επιρρίπτει την ευθύνη για τη δική του απραξία στην αντιπολίτευση. Ο κ. Μουζάλας περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και λέει ότι δεν τα κατάφερα όλα. Οι υπουργοί είναι για να αναλαμβάνουν ευθύνες».

Ο κ. Μουζάλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα δημοσιεύματα για απαγόρευση των φωτογραφήσεων στη Μόρια λέγοντας πως είναι παραπληροφόρηση. «Δεν έχουμε απαγορεύσει τις φωτογραφήσεις στη Μόρια. Δεν είναι αληθές».

Διαβάστε ακόμα:

Το καμπανάκι για τα κέντρα προσφύγων κρούει η Κομισιόν- Δηλώνει έτοιμη να προσφέρει οικονομική και τεχνική βοήθεια

Photo: lesvosnews.net

The post «Η κατάσταση στα hot spot στα νησιά είναι κακή. Παίρνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα