«Η ιστορία εύκολα ξαναγράφεται από άντρες»: Η Julia Roberts εμφανίζεται στις Κάννες και μιλά για τον σεξισμό! Πόσο μας είχε λείψει;

11:53 26/5/2022 - Πηγή: iPop

Η Julia Roberts έκανε την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών και κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της, ακόμα κι αν δε συμμετάσχει σε καμία ταινία. Έδωσε το παρών, στηρίζοντας όλους τους νέους που θέλουν κα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός παρουσιάζει το φετινό Trophee Chopard, ένα βραβείο που δημιουργήθηκε από το πολυτελές brand, προκειμένου να ενθαρρύνει και να γιορτάσει τη νέα γενιά ταλαντούχων ηθοποιών, ενώ παράλληλα έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη και είπε όλα αυτά που θέλεις να ακούσεις.

Όπως είχε τονίσει και σε πολλές συνεντεύξεις της στο παρελθόν, «δεν υπάρχει περίπτωση» να παίξει έναν ρόλο με μεθοδικότητα στα γυρίσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Julia Roberts συνέντευξη: «Kάθε ηθοποιός βιώνει πολύ διαφορετικά τις εμπειρίες. Δεν λειτουργούν όλα για όλους»

Να υπενθυμίσουμε πως η σταρ του Notting Hill εμφανίστηκε πρόσφατα ως Martha Mitchell, σύζυγος του John N Mitchell, στην τηλεοπτική σειρά Gaslit για το σκάνδαλο Watergate, o Nixon τη μισούσε και απλά τη διέγραψαν. «Η ιστορία μπορεί να ξαναγραφτεί εύκολα, όταν το αποφασίζουν οι άντρες. Είχε τη δική της αλήθεια, η οποία διαφωνούσε με εκείνη του άντρα της και τόλμησε να την υπερασπιστεί». Επίσης, ετοιμάζει τη rom-com Ticket to Paradise μαζί με τον George Clooney. «Έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχει, και φοβάμαι ότι θα μας γυρίσει μπούμερανγκ και θα είναι χάλια. Μόλις έκανα την καλύτερη προώθηση της ταινίας», είπε.

Σε μια νέα συνέντευξη, η Roberts ρωτήθηκε αν παρέμεινε στον χαρακτήρα μεταξύ των λήψεων, στην οποία ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι, όχι».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι δεν ήταν ποτέ της μεθοδικής υποκριτικής, λέγοντας στο Variety : «Δεν υπάρχει περίπτωση. Αστειεύεσαι; Εννοώ, θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν αυτό. Μου φαίνεται εξαντλητικό και σκέφτομαι κρυφά, Α, μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Μακάρι να μπορούσα να είμαι τόσο έντονη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Η μεθοδική υποκριτική έχει τις ρίζες της στις πρακτικές του Stanislavskian από τον 20ο αιώνα και βλέπει τους ηθοποιούς να προσπαθούν να περάσουν από τις εμπειρίες ζωής του χαρακτήρα τους. Εκείνοι που κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να βυθιστούν πλήρως στον ρόλο συχνά διατηρούν τους τόνους όταν οι κάμερες σταματούν ή ζουν ως χαρακτήρες στην πραγματική ζωή.

Ενώ ηθοποιοί όπως ο Jared Leto και ο Jeremy Strong είναι γνωστοί για την υιοθέτηση της πρακτικής, πολλοί υποστήριξαν ότι η ιδέα είναι ξεπερασμένη και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το καστ και το συνεργείο γύρω τους.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο The Independent, ο ηθοποιός Will Poulter είπε ότι οι διαδικασίες των ερμηνευτών δεν πρέπει να «παραβιάζουν τις διαδικασίες των άλλων», προσθέτοντας ότι θα πρέπει πάντα να είναι «με προσοχή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

«Αν η διαδικασία σου δημιουργεί ένα αφιλόξενο περιβάλλον, τότε για μένα έχετε χάσει τι είναι σημαντικό», είπε. «Η μεθοδική δράση δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά – και σίγουρα έχει γίνει».

Επιπλέον, η Julia Roberts έδωσε και κάποιες συμβουλές στη νέα γενιά ηθοποιών. Συγκεκριμένα είπε: «Kάθε ηθοποιός βιώνει πολύ διαφορετικά αυτές τις εμπειρίες και δεν λειτουργούν όλα για όλους. Θυμάμαι την εποχή του δικού μου ξεκινήματος, όλες οι ήταν οντισιόν για απαίσιες διαφημίσεις, αλλά νιώθω ευγνώμων για όλες τις απορρίψεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Όταν η συζήτηση πήγε προς τον κορονοϊό και τη νέα πραγματικότητα την οποία δημιούργησε, με το κλείσιμο των κινηματογράφων και τις ταινίες σε πλατφόρμα, η Julia Roberts δήλωσε: «Αν και κατανοώ τη νέα πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα που να αντικαθιστά πραγματικά τη μαγεία της σκοτεινής αίθουσας και την εμπειρία του να βλέπεις ταινία με ανθρώπους που δεν ξέρεις. Νομίζω ότι όλοι μπήκαμε σε αυτόν τον χώρο εξαιτίας αυτού του συναισθήματος. Οι γιοι μου είδαν τη Λάμψη σε κινηματογράφο και ενώ φοβήθηκα για το αν θα τρόμαζαν, τελικά ήταν μία σπουδαία εμπειρία για εκείνους. Το ότι μπόρεσαν αν δουν στην εφηβεία τους μία θρυλική ταινία, και μάλιστα σε κινηματογράφο».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Η ιστορία εύκολα ξαναγράφεται από άντρες»: Η Julia Roberts εμφανίζεται στις Κάννες και μιλά για τον σεξισμό! Πόσο μας είχε λείψει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop