Η γυμναστική για επίπεδη κοιλιά που θα σε κάνει να δεις αποτελέσματα!

20:16 20/7/2020 - Πηγή: iPop

Θες να χάσεις δραστικά το λίπος στην κοιλιά; Ήρθε η ώρα να το κάνεις πράξη με αυτή τη γυμναστική για επίπεδη κοιλιά που θα σε κάνει να δεις αποτελέσματα. 

Δεν είναι μόνο οι κοιλιακοί ικανοί να σε κάνουν να χάσεις το λίπος στην κοιλιά. Υπάρχουν κι άλλες ασκήσεις που θα σε κάνουν να δεις αποτελέσματα, σε συνδυασμό με μια προσεγμένη διατροφή φυσικά. Τι; Δεν προσέχεις τι τρως και θες να χάσεις το λίπος στην κοιλιά; Το ‘χουμε ξαναπεί εδώ στο iPop.gr ότι η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά σου αυτή.

Η γυμναστική για επίπεδη κοιλιά που θα σε βοηθήσει πραγματικά

Σανίδα

Τα χέρια ακουμπούν στο πάτωμα από τον αγκώνα και κάτω και βρίσκονται στο ύψος των ώμων. Στηρίζεις το σώμα σου πατώντας μόνο στις μύτες των παιδιών. Έτσι το σώμα σου έρχεται σε μια νοητή ευθεία. Σφίξε στομάχι και κοιλιά!

Pexels

Σανίδα στο πλάι 

Ακούμπησε τον αγκώνα σου και πάρε τη θέση της σανίδας στο πλάι, γείρε προς τη δεξιά μεριά επιτρέποντας και στα πόδια σου να γείρουν και τοποθετώντας το ένα πόδι πάνω στο άλλο.Στη συνέχεια, τοποθέτησε το αριστερό σου χέρι πίσω από το κεφάλι σου.Πίεσε τον αριστερό εσωτερικό μηρό στο δεξιό εσωτερικό μηρό καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις περισσότερη ισορροπία.Για 30 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά.

Οι τροφές που πρέπει να αποφύγεις εάν θέλεις να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά! 

Double Leg Lift

Ξάπλωσε ανάσκελα στο έδαφος με τα πόδια στην ευθεία και λίγο προς το ταβάνι. Τοποθέτησε τα χέρια στο πίσω μέρος του κεφαλιού.Πιέζοντας λίγο τη μέση προς το έδαφος, σιγά-σιγά κατέβασε τα πόδια προς τα κάτω στο έδαφος και μετά τα σήκωσέ τα αργά προς τα επάνω. Αν αυτό σου φαίνεται δύσκολο, τότε μπορείς να τα κατεβάσεις όσο μπορείς ή να κατεβάσεις ένα πόδι τη φορά για 30 δευτερόλεπτα.

Freepik

Squats (με καρέκλα) 

Ακούμπα τις παλάμες των χεριών σου στην άκρη της καρέκλας ενώ τα γόνατα σου θα σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών με το πάτωμαΤα πόδια σου θα πρέπει να είναι λίγο πιο ανοικτά από το άνοιγμα των ώμων σου.Λύγισε τους αγκώνες σου και κατέβασε προς τα κάτω τον κορμό σου.Στη συνέχεια, σήκωσε πίσω πλήρως το σώμα σου ισιώνοντας τα χέρια σου.Επανάλαβε 20 φορές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Κι αν προτιμάς ακόμα τους κοιλιακούς, δες μερικές εναλλακτικές:

Διαφορετικοί κοιλιακοί για καλύτερα αποτελέσματα! | Videos

Photo: Freepik

Το άρθρο Η γυμναστική για επίπεδη κοιλιά που θα σε κάνει να δεις αποτελέσματα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα