Ετήσιο Ωροσκόπιο: Τι να περιμένουν τα ζώδια το 2020;

11:46 27/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι περιμένει τα ζώδια το 2020; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι προβλέπουν οι αστρολόγοι στο ετήσιο ωροσκόπιό τους. 

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τι του επιφυλάσσει το νέο έτος.

Αναλυτικά τι λένε οι αστρολόγοι για τα ζώδια το 2020:Κριός

Ο Άρης, θα παραμείνει σχεδόν ολόκληρο

το δεύτερο εξάμηνο του έτους (απο Ιούλιο και μετά, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου) στο ζώδιο σας. Αυτό είναι μεγάλο διάστημα για τον Άρη να είναι στον δικό σας αστερισμό, έστω, κι αν είναι ο κυβερνήτης σας.

Έτσι είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα παρορμητικότητας, ανυπομονησίας, απογοητεύσεων, ενόχλησης και πολλές προκλήσεις, κυρίως το διάστημα που θα είναι ανάδρομος.

Πρόβλημα θυμού, είναι πολύ πιθανόν να βιώσετε οι περισσότεροι. Καλό θα είναι να μην γίνουν βιαστικά άλματα, προς αποφυγήν λαθών. Το ξεκίνημα της αναδρομής, θα επηρεάσει όσους  γεννήθηκαν μετά τις 15 Απριλίου, πιο πολύ, από ότι τους άλλους. Ενώ το τέλος της “οπισθοδρόμησης”  θα επηρεάσει όσους από εσάς γεννηθήκατε 2-7 Απριλίου.

Ενώ η ενέργεια του Αιγόκερω έλκει την προσοχή μας το 2020, ο Κρόνος αρχίζει να μετακινείται στον Υδροχόο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Επίσημα, περνάει στον Υδροχόο κατά τα μέσα Δεκεμβρίου, μαζί με τον Δία. Αυτό μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στις ελπίδες και τα όνειρά σας, στο μέλλον σας και σε αυτό που θέλετε τελικά να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Είναι ένα καλό διάστημα να ξεκινήσετε τις μεγάλες αλλαγές, που θεωρείτε πως α σας πάνε ένα βήμα μπροστά.

Ταύρος

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθείς όλο το χρόνο και αυτό σας κάνει να θέλετε περισσότερες πνευματικές σχέσεις με φίλους και να αισθάνεστε πιο έντονα συνδεδεμένοι με την “ατομικότητα” και τον “πνευματικό” σας εαυτό.

Μπορεί να είστε πιο χρήσιμος στους φίλους σας και πιο διαισθητικοί από άλλες φορές. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, σας επαναφέρει φίλους, αλλά και προηγούμενες, ενασχολήσεις με ομάδες, χωρίς να υποδηλώνει την παραμονή σας εκεί.

Γι αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις,  μέχρι να ορθοδρομήσει. Ο Άρης στους Ιχθύες από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο και αυτό μπορεί να σας φέρει ξανά, πίσω στην “διαδρομή” με τα όνειρά σας και με τους φίλους σας.

Ο Ουρανός παραμένει στο 10ήμερο σας και αυτό είναι το πρώτο πλήρες ημερολογιακό έτος που ο Ουρανός θα είναι πάνω σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο επικεντρωμένο στις αλλαγές και στο τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας, με ασυνήθιστους τρόπους.

Μπορείτε να είστε περισσότερο από ένα άτομο,μια ομάδα ας πούμε, πιο εφευρετική και πρωτότυπη, οπότε θα μπορείτε να εργαστείτε για την αλλαγή ορισμένων τμημάτων του εαυτού σας ή της ζωής σας.

Δίδυμοι

Σύμφωνα με τα ζώδια το 2020, η Αφροδίτη απο τις 4 Απριλίου, μέχρι 7 Αυγούστου θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, επανεξετάζοντας κάποιες πιθανές αλλαγές πάνω σας.

Στην ανάδρομη κίνηση της, θα προκαλέσει παρεξηγήσεις οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Επίσης, το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα, δημιουργώντας μια κατάσταση σχετικά μπερδεμένη. Καλείστε να είστε σώφρονες, ώστε η απόφαση σας, να είναι υπέρ σας.

Ο Άρης θα φτάσει στον Κριό τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του έτους και θα αναδομήσει στον Κριό από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε. Σας βγαίνει μια νευρικότητα, πολλές φορές ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιογόνες σχέσεις, τόσο σε φιλίες, όσο και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Βρείτε μια χρυσή τομή αυτής της ενέργειας και εργαστείτε με ηρεμία, προκειμένου να καταφέρετε να έχετε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Και κυρίως, να χαρείτε μια πιθανή επιτυχία, χωρίς νεύρα και εντάσεις.

Η ροή των γεγονότων, σας ωθεί να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Ως κατάληξη, φαίνεται πως καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται, γιατί παρουσιάζεται διάσπαση συγκέντρωσης. Είναι πιο σωστό, να εργάζεστε με ένα πράγμα την φορά.

Καρκίνος

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στο ζώδιο σας, στα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε θα έχετε προβλήματα στην έκφραση και την επικοινωνία γενικά.  Θα υπάρχει έλλειψη πνευματικής εστίασης.

Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές, καθώς άλλα θα καταλαβαίνετε κι άλλα θα λέτε. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο της δεύτερης ευκαιρίας για μια υπόθεση, όπως και η έρευνα πριν αποφασίσετε για κάτι που σας αφορά.

Η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σας στις 10 Ιανουαρίου και μια ηλιακή έκλειψη εμφανίζεται πάλι “πάνω” σας, στις 21 Ιουνίου. Αυτές είναι οι τελευταίες στα παρορμητικά ζώδια για κάποιο χρονικό διάστημα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη, μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να θέσετε πρώτα τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να δείτε το αποκορύφωμα κάτι, και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές, ή να αντιμετωπίσετε τις αποτυχίες και να κάνετε αλλαγές. Με την ηλιακή έκλειψη, μπορείτε να εστιάσετε στο ξεκίνημα κάποιας κατάστασης, ή να βρείτε κάτι εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα σας.

Λέων

Σύμφωνα με τα ζώδια το 2020, η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στους Δίδυμους, από μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, και αυτό μπορεί να φέρει δυσκολίες στις συναλλαγές σας με φίλους ή σε ομάδες. Μπορεί να είστε πιο πεισματάρηδες στις επαφές σας μαζί τους ή μπορεί, εκείνοι να είναι μαζί σας.

Μπορεί να είναι καλό να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή παλιές ομάδες, αλλά πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τους ήδη υπάρχοντες. Μπορείτε επίσης να αμφισβητήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον σας. Ίσως γιατί μπορεί να είστε τεμπέληδες με τις αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να “σπρώξετε” τον εαυτό σας για να κινηθείτε, αλλά είναι πιθανό να πάτε με αργούς ρυθμούς. Μπορεί να μην κάνετε πολλά με τα όνειρά σας, οπότε αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος όπου επιβραδύνετε.

Η Σεληνιακή Έκλειψη, που θα γίνει στους Διδύμους, στις 30 Νοεμβρίου, φέρνει στην επιφάνεια φιλικά πρόσωπα που πρέπει να φύγουν από την ζωή σας, κι άλλα, που επιβάλλεται οι σχέσεις να συσφιχτούν, σε μια πιο υγιή σύνδεση. Ακόμη μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιρροή σε μια ομάδα που είστε παθιασμένοι ή να αφήσετε μια άλλη, που δεν σας εκφράζει πια.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αλλαγές,πάνω στις οποίες εργάζεστε ή να σχεδιάσετε αλλαγές που θα ξεκινήσετε το 2021. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον και να καταλάβετε με ποιόν τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και για τον οποίο μπορείτε να περιμένετε.

Παρθένος

Με την έκλειψη του Ιανουαρίου  μπορεί να αισθανθείτε πιο κοντά με τους φίλους που έχετε μια καλή, υγιή σχέση. Επίσης μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερο ρόλο σε μια ομάδα, ή να αφήσετε κάποια άλλη ομάδα, επειδή δεν σας ενθουσιάζει πλέον.

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος προς τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ανασφάλεια με τα όνειρά σας για το μέλλον. Μπορεί να κινείστε με την αίσθηση ότι είστε στο σωστό δρόμο και να απογοητευτείτε, αν αντιληφθείτε το αντίθετο.

Μην εγκαταλείψετε τον “αγώνα”σας! Μπορεί επίσης αυτό να γίνει  με φίλους  η και ομαδικές δραστηριότητες. Μην αντιδράσετε με άσχημο τρόπο για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Μπορεί να θέλετε να εργαστείτε για μια αλλαγή,  που δεν μπορεί να γίνει την δεδομένη στιγμή  ή να αντιμετωπίσετε αλλαγές στις οποίες πρέπει να προσαρμοστείτε. .

Μπορείτε να επαναστατήσετε αν αισθάνεστε πως κάποιος ή κάτι, προσπαθεί να σας κλείσει σε ένα κουτί.  Μια ηλιακή έκλειψη υπάρχει στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου.  Κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, σκέφτεστε πως μπορεί να είναι καλό να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες σε έναν φίλο ή μια ομάδα, που εργάζονται για έναν παλιό στόχο, μια παλιά αλλαγή, ή ανήκουν σε κάτι νέο και ανεξάρτητο.

Ζυγός

Οι δοκιμασίες για το ζώδιο σας, εξακολουθούν, με την μορφή επίκρισης και προσπάθεια επιβολής των άλλων επάνω σας, με ανατρεπτικές διαδικασίες, τις οποίες καλό θα είναι να τις αποδέχεστε-όσο δεν σας ενοχλούν «ιερά και όσια». Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει σε όσους είναι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο.

Άλλωστε το δικό σας 10ήμερο είναι στο «μάτι του κυκλώνα», με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να σας έχουν στην τσίτα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο  σας από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου.  Μπορεί να είναι μια εποχή που παλεύετε με παλιά ζητήματα, που χρειάζονται επανεξέταση.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, γίνεται ανάδρομη στις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου. Αυτό φυσικά, δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους και μπορεί να αισθάνεστε με ένα λεπτό τρόπο, κάθε λεπτό από την κίνηση της Αφροδίτης, αφού θα σας το υπενθυμίζουν οι αργοπορίες και η προσωρινή αναποδιά.

Σκορπιός

Εσωτερική ταραχή και μικροφοβίες, που σας αλλάζουν τελείως την ψυχολογία. Βιώνεται διαφοροποιήσεις που φτάνουν στο σημείο να ενοχλούν το υποσυνείδητο σας και να κάνετε περίεργα σενάρια. Αυτό γίνεται επειδή ο κυρίαρχος σας πλανήτης, ο Πλούτωνας, βρίσκεται στον Αιγόκερω , δίνοντας την συγκεκριμένη φύση του ζωδίου, σε συνδυασμό με την ποιότητα του Σκορπιού.

Η όψη που γίνεται είναι σε ευνοϊκή θέση, οπότε δεν φοβόμαστε μια αρνητική αντίδραση, αλλά επειδή με αυτόν τον πλανήτη, δεν ξέρεις τι να περιμένεις, σε σημαντικές αποφάσεις, φροντίστε να έχετε κοντά σας πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.  Από την άλλη με τον Ουρανό απέναντι σας, έστω κι αν είναι στις αρχικές μοίρες, δεν παύει να σας φέρνει μια αναστάτωση.

Ο Άρης φεύγει τελικά από το ζώδιο σας και θα αποχωρήσει εντελώς στις 3/1/2020 . Έτσι, με την αποχώρηση του, να είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στα σχέδια σας, χωρίς ταραχές, σαν να είστε έτοιμοι, για τα δυο επόμενα χρόνια της ζωής σας.

Τοξότης

Ο Άρης θα κάνει την παρουσία του στο ζώδιο σας, από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου, και αυτό μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη ροή ενέργειας, από τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου. Δυναμικά λοιπόν ξεκινάει ο χρόνος, ο οποίος, καθώς φαίνεται, θα συνεχίσει κι έτσι.

Πρωτοβουλίες δυνατές, γεμάτες ζωντάνια και αποφασιστικότητα.  Μπορείτε να εστιάσετε στην εκκίνηση κάτι καινούργιου που εστιάζει, στα επόμενα 2 χρόνια της ζωής σας.

Μια έκλειψη Σελήνης, γίνεται στο ζώδιο σας στις 5 Ιουνίου και μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να δείτε την κορύφωση του κάτι που έχετε εργαστεί μακρά και σκληρά και να ανταποκριθείτε καλύτερα στα συναισθήματά σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας, σε όσους εμπιστεύεστε. Μια ηλιακή έκλειψη γίνεται πάνω σας  στις 14 Δεκεμβρίου και μπορείτε να τελειώσετε το έτος ενθουσιασμένοι για νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, το 2020 είναι το έτος σας. Αυτό βέβαια μπορεί να εξελιχθεί, σε καλό ή κακό. Ο Πλούτωνας ήταν ήδη στο ζώδιο σας για μερικά χρόνια και ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω  το 2018. Ο Δίας έρχεται τώρα μαζί με τους δυο τους. Ο Άρης θα είναι στον Αιγόκερω, από τις 16-30 Μαρτίου.

Με την συμμετοχή του στο ζώδιο σας, θα έχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ενέργεια.!  Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έρχονται κάποιες μεγάλες μετατοπίσεις, μετασχηματισμοί, ευθύνες και ευκαιρίες που φανερώνονται, ίσως όλες μαζί, σαν μπερδεμένο κουβάρι.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 11 – 17 Ιανουαρίου θα έχετε την μεγαλύτερη επιρροή οπότε είναι πιθανό να μεταμορφώσετε εντελώς τη ζωή σας. Όσοι γεννηθήκατε μετά από τις 17 Ιανουαρίου επηρεαστήκατε  από τον Δία και τον Κρόνο και μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στην επιδίωξη ευκαιριών, με υπευθυνότητα και στην εξεύρεση τρόπων.

Υδροχόος

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στο ζώδιο σας, από τις 16 έως τις 4 Μαρτίου. Αποφεύγετε να βάλετε υπογραφές και καλό θα ήταν να μην προβείτε σε νέες επαφές για δουλειά, ή φιλία ή σχέση. Αναποδιές στις επικοινωνίες, τα τροχοφόρα, τα μηχανήματα. Μπορείτε όμως να ερευνήσετε για κάτι που ήδη υπάρχει.

Να κάνετε κάποια έρευνα αγοράς, ή να αναθεωρήσετε μια σχέση, μια συνεργασία, ένα γάμο.  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας στις 30 Μαρτίου έως τις 13 Μαΐου. Η ταχύτητα μπαίνει στην ζωή σας για όλο αυτό το διάστημα. Καλό είναι να προσέχετε από μικροατυχήματα.

Εκείνη την χρονική περίοδο, ο Κρόνος θα αρχίσει να μετακινείται στο ζώδιο σας, από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου και θα εισέλθει επίσημα στον Υδροχόο, στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Δίας θα μετακινηθεί επίσης στο ζώδιο σας περίπου την ίδια χρονική περίοδο, στις 19 Δεκεμβρίου. Έτσι, με τον Κρόνο και τον Δία που θα κινούνται πάνω σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια μεγάλη νέα αρχή στη ζωή σας.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σας, παραμένει στο ζώδιο σας όλο το χρόνο, έτσι ώστε να νιώθετε άνετα, που μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, στις περισσότερες εκδηλώσεις.  Μπορείτε να είστε επιπλέον χαρισματικοί και συμπονετικοί, να έχετε ενσυναίσθηση, να είστε διαισθητικοί, φανταστικοί και καλλιτεχνικοί.

Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας συναντώνται στον Αιγόκερω το 2020, αλλά και τον Άρη, μέσα στο Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Αυτό μπορεί να σας φέρει τεράστια ενέργεια για τα όνειρά σας για το μέλλον σας. Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, μπορείτε να υπολογίζετε σε ισχυρές φιλίες.

Μερικοί από εσάς όμως, θα αναγκαστείτε να διαλύσετε κάποιες φιλίες, που δεν ήταν τόσο ειλικρινείς. Μπορείτε να εστιάσετε πολύ περισσότερο στο μέλλον που θέλετε να έχετε και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε να μπορέσετε αβίαστα, να κάνετε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον.  Για να το κάνετε αυτό, καλό είναι, να προσπαθήσετε να είστε αληθινοί.

Αυτές ήταν οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2020! Καθημερινά μέσα απ’ το iPop.gr μπορείτε να βλέπετε της καθημερινές προβλέψεις των ζωδίων.

Δες ακόμα για τα ζώδια το 2020:

Τα 5 ζώδια που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους το 2020

Πηγή πληροφοριών για τα ζώδια το 2020: oroskopos.tvPhoto: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Ετήσιο Ωροσκόπιο: Τι να περιμένουν τα ζώδια το 2020; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
ωροσκοπιο, ζωδια σημερα, έκλειψη σελήνης, αρης, ιχθύες, μαΐου, εμφάνιση, ιουνίου, υγιή, επιρροή, σημαίνει, νέα, ipop, oroskopos, josh, κινηση στους δρομους, τελη ταξινομησης, εκλειψη ηλιου, ομαδα διας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, ζωδια 2021, ξανα, ipop, αφροδιτη, βημα, δουλεια, ονειρα, οψη, περιοδος, περιεργα, φιλια, ψυχολογια, oroskopos, αβιαστα, αρθρο, ατομο, βγαινει, βρειτε, βρισκεται, γινει, γινεται, δευτερο, διαστημα, δειτε, δωσει, εαυτος, υπαρχει, εκκινηση, εκλειψη, εκφραση, ελλειψη, ενεργεια, εμφάνιση, επικοινωνια, επιρροή, εποχη, επιτυχια, ερευνα, ερμης, ερχεται, ερχονται, ετος, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδια, υποθεση, ηρεμια, κινηση, κρονος, μαΐου, ματια, μοιρες, μορφη, μπορειτε, νευρα, ξεκινημα, ομαδα, ουρανος, πιο πολυ, πλουτωνας, ροη, ποσειδωνας, προβληματα, πορτα, ρολο, σχεδια, τομη, τσιτα, φυση, φυσικα, φορα, χρυση, χρυση τομη, χρονος, ιουνίου, ιχθύες, josh, μια ματια, μπροστα, ομαδες, σημαίνει, σωστο
Τυχαία Θέματα