Spoiler Alert! Τρεις ηθοποιοί επιστρέφουν στο Διαφάνι κι ένας χωρισμός ταράζει τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

11:49 22/12/2020 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι συνεχίζονται με τα επεισόδια να είναι κάθε βδομάδα όλο και πιο συγκλονιστικά. Όμως, νέο spoiler βγήκε στην επιφάνεια, αφού τρεις ηθοποιοί επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες, δημιουργώντας ανατροπές.

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει πολύ κόσμο σταματάει αυτή τη βδομάδα τις προβολές της για τα Χριστούγεννα και μάλιστα την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και το επεισόδιο

της Πέμπτης δε θα προβληθεί. Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστό ένα ακόμα spoiler που φαίνεται πως θα ταράξει τις εξελίξεις στο Διαφάνι.

Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια πριν τις γιορτές!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου και της Δήμητρας Καλφούντζου, τρεις ηθοποιοί επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες. Πιο συγκεκριμένα, στη σειρά θα ξαναδούμε τους Τάκης Δοξαράς (Αργύρης Πανταζάρας), Ζωρζέτ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης).

Ο Τάκης επιστρέφει στο Διαφάνι για να διεκδικήσει τη Δρόσω, προκαλώντας αναστάτωση. Η Ζορζέτ έρχεται από το Παρίσι για να ξανασυναντήσει τον Μελέτη και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν τη σχέση τους. Όσο για τον Γκούμα, η παρουσία του στο χωριό είναι για καλό, αφού θα πάει στο Διαφάνι και θα προσπαθήσει να απελευθερώσει την Ελένη από την παρουσία του Βόσκαρη. Το θέμα φυσικά είναι αν θα τα καταφέρει.

Τι άλλο θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου και το znews, ένας χωρισμός θα ταράξει τις εξελίξεις. Ξέρουμε ήδη ότι ο Μιλτιάδης ζήτησε από τη Βιολέτα να χωρίσουν, ενώ και ο Δούκας με τη Μυρσίνη είναι στα πρόθυρα χωρισμού όταν ο πρώτος θα αποκαλύψει στη δεύτερη ότι αυτός έδωσε εντολή στον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα των αδελφών Σταμίρη. Όμως, φαίνεται πως και η σχέση του Λάμπρου με τη Λενιώ μόνο καλά δεν πάει. Ο λόγος; Ο Βόσκαρης φυσικά και όσα έγιναν στις φυλακές που ο Λάμπρος δεν γνώριζε. Ο τελευταίος θα θελήσει να αποκαλύψει την αλήθεια στο Διαφάνι με τη Λενιώ να είναι αντίθετη. Τι θα γίνει τελικά; Θα μάθουμε σύντομα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Spoiler Alert! Τρεις ηθοποιοί επιστρέφουν στο Διαφάνι κι ένας χωρισμός ταράζει τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα