Όσα έγιναν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef

10:16 20/2/2020 - Πηγή: iPop

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef έγινε την Τετάρτη, όπου οι 22 παίκτες κλήθηκαν να διαγωνιστούν για πρώτη φορά ομαδικά. Η δοκιμασία θύμιζε σκυταλοδρομία, σαν την πρώτη δοκιμασία που είχαμε παρακολουθήσει στον περσινό κύκλο.

Η Κατερίνα, εκτός απ’ την χρυσή κάρτα που κέρδισε, είχε ακόμα έξτρα δύο πλεονεκτήματα. Δεν αγωνίστηκε αλλά και διάλεξε τους τρεις αρχηγούς των ομάδων.

Αρχηγοί των τριών ομάδων είναι οι Ηλίας, Σταύρος και Ηρακλής. Όπως είπε η Κατερίνα, δεν ήθελε να βάλει στην πρώτη

ομαδική δοκιμασία να βγάλει στη σέντρα γυναίκες.

Οι τρεις αρχηγοί έπρεπε να τραβήξουν ένα μαχαίρι, προκειμένου να δουν με ποια σειρά θα επιλέξουν το χρώμα της ομάδας τους. Ο Ηρακλής επέλεξε το μαχαίρι με τον αριθμό 1 και πήρε την πράσινη ποδιά, ο Σταύρος το νούμερο 2 και πήρε την μπλε ποδιά, και ο Ηλίας επέλεξε την κόκκινη ποδιά. Η δοκιμασία θύμιζε σκυταλοδρομία.

Οι τρεις αρχηγοί ξεκίνησαν να μαγειρεύουν ενώ ήταν εκείνοι οι οποίοι θα τελείωναν και τα πιάτα. Στο ενδιάμεσο θα φώναζαν ανά δυάδες τους παίκτες της επιλογής τους για να συνεχίσουν τις παρασκευές. Ο αρχηγός με το νούμερο 1 διάλεγε κάθε φορά πρώτος παίκτη που ήθελε να κατέβει, επομένως μπορούσε να πάρει και παίκτες που μπορεί να ήθελαν να πάρουν οι άλλες ομάδες!

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef είχε κάποιες στιγμές έντασης και ένα ατύχημα όταν σε έναν παίκτη έπεσε κάτω μια παρασκευή, με αποτέλεσμα όλοι εκείνη τη στιγμή να παγώσουν!

Λίγο πριν το τέλος της δοκιμασίας, οι κριτές πρόσθεσαν ξαφνικά ακόμα ένα πιάτο στα ζητούμενα, με αποτέλεσμα η κάθε ομάδα να καλείται τελικά να παρουσιάσει συνολικά 4 πιάτα.

Πώς ήταν τα πιάτα στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef;

Αν και το αποτέλεσμα ήταν σε γενικές γραμμές καλό και οι κριτές σχολίασαν ότι εμφανισιακά ειδικά είναι πολύ ευχαριστημένοι για πρώτη ομαδική δοκιμασία, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άντεξε κι έφτυσε στον αέρα ένα πιάτο της κόκκινης ομάδας, καθώς το όστρακο που είχαν μαγειρέψει είχε ακόμα χώμα και δεν ήταν καλά καθαρισμένο.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, θα δούμε αναλυτικά τη βαθμολογία και τη νικήτρια ομάδα! Οι άλλες δύο ομάδες θα διαγωνιστούν για την ασυλία.

Δες το trailer της Πέμπτης:

Δες ακόμα:

Το Twitter βρήκε στο πρόσωπο του Σταύρου τη νέα Σπυριδούλα!

Το άρθρο Όσα έγιναν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα