Η εξομολόγηση της Έλενας Χριστοπούλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

15:34 24/12/2020 - Πηγή: iPop

Η εξομολόγηση της Έλενας Χριστοπούλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Pop Up ήταν μια βαθιά, συγκινητική εξομολόγηση για το θέμα της μητρότητας.

Το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων, η Έλενα Χριστοπούλου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της φίλης της και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, μετά από ερώτηση της Ηλιάνας.

Η Χριστοπούλου αρχικά μίλησε για τον γάμο και το ότι πιστεύει ότι τελικά δεν παντρεύεται για να μην κάνει για δεύτερη φορά κάτι κλισέ.

Αλλάζει πάρα πολύ η ιστορία με τον κορονοϊού. Από τη μία δε μου κάθεται ο Αποστόλης για να τον παντρευτώ. Από την άλλη νομίζω πως δεν κάθομαι και εγώ να κάνω κάτι δεύτερο κλισέ, ψεύτικο. Γιατί ο γάμος είναι μέσα μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει παιδί και είπε πως ήθελε πολύ να γίνει μητέρα αλλά πλέον πιστεύει ότι είναι αργά. Εξήγησε ότι όταν ήταν πιο εύκολο να κάνει παιδί δεν ήταν οι συνθήκες ιδανικές και τώρα που θέλει πολύ, νομίζει ότι δεν μπορεί.

Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω, αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου, δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες να κάνω. Τότε. Και τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ, νομίζω ότι δε μπορώ. Δε μπορώ πραγματικά. Λόγω του ότι όλες οι γυναίκες δε μπορούμε να μείνουμε έγκυες σε όλες τις ηλικίες. Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία

Η εξομολόγηση της Έλενας Χριστοπούλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Ας σταματήσουμε να κρίνουμε την ηλικία. Η Έλενα Χριστοπούλου λέει όσα σκεφτόμαστε

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η εξομολόγηση της Έλενας Χριστοπούλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα