Η ελληνική χροιά στο Super Bowl 2020

10:01 7/2/2020 - Πηγή: iPop

Στo Super Bowl 2020 υπήρχε μια ελληνική παρουσία που δεν γνώριζαν όλοι την ύπαρξή της! Ήταν η Χenia Ghali στο Super Bowl 2020! Πώς; Μέσω του Pitbull!

Στην σκηνή του Super Bowl 2020 βρέθηκε ο διεθνώς αναγνωρισμένος Αμερικάνος ράπερ Pitbull

την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου παρουσιάζοντας το “Get Ready”.

Γνώριζες, όμως, ότι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι σε παραγωγή της ελληνικής καταγωγής παραγωγού και dj Χenia Ghali, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που σπάει τα σύνορα και συνεργάζεται με διεθνή ονόματα της μουσικής βιομηχανίας;

Το “Get Ready” ανήκει  στο νέο Album του Pitbull “Libertad 548” και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του. Ο Pitbull και ο Blake Shelton -γνωστός από την συμμετοχή του ως κριτής στο Voice Αμερικής- ετοίμασαν κι ένα ανεβαστικό και γεμάτο ανατροπές video clip που θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

H Χenia Ghali στο Super Bowl 2020:

Η διεθνώς αναγνωρισμένη παραγωγός και dj βρίσκεται στην πιο δημιουργική της περίοδο αφού πέρα από τις συνεργασίες εκτός συνόρων, βρίσκεται σε περιοδεία στην Ασία καθώς και σε Ευρώπη και Αμερική παράλληλα με τα μοναδικά dj sets που πραγματοποιεί στην Ελλάδα.

View this post on Instagram

Tune in to @NFL’s #SBLIV Tailgate Tropicale today on @NFLonFOX to see yours truly perform #GetReady!

A post shared by Pitbull (@pitbull) on Feb 2, 2020 at 5:55am PST

Σημειώνεται πως η Xenia Ghali έχει ετοιμάσει και στα τέλη του Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το  ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο “Rebel Soul” από την MINOS EMI/UNIVERSAL.

Δες ακόμα:

Οι καλύτερες διαφημίσεις που είδαμε στο Super Bowl (Videos)

Το άρθρο Η ελληνική χροιά στο Super Bowl 2020 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα