Celebrities δείχνουν πως είναι να είσαι αληθινή μαμά! | Photos

19:06 6/2/2020 - Πηγή: iPop

Γνωρίζουμε πως οι celebrities ζουν μια ζωή ίσως λιγάκι διαφορετική από τη δική μας. Πολλές έχουν μια μεγάλη καριέρα και μια απαιτητική δουλειά ενώ έχουν να μεγαλώσουν και τα παιδιά τους. Μαμάδες celebrities δείχνουν με μια φωτογραφία στο Instagram πως είναι αληθινές μαμάδες. 

Κι αυτό δεν μας προκαλεί εντύπωση, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν πως οι μαμάδες celebrities έχουν αναθέσει την ανατροφή των παιδιών τους σε νταντάδες.

Κι έτσι, ηθοποιοί αλλά και τραγουδίστριες

θέλησαν να δείξουν πολλές φορές πως είναι σαν όλες τις υπόλοιπες μαμάδες του κόσμου που έρχονται κι εκείνες αντιμέτωπες με αϋπνίες, με τα κλάματα των μωρών, με τους εμετούς αλλά και την αλλαγή πάνας.

Μαμάδες celebrities μέσα από τρυφερές φωτογραφίες στο InstagramKristen Bell

View this post on Instagram

Three years ago today. 47lbs heavier. Getting through painful contractions with backrubs and breathing. Occasionally swinging from the IV pole to try and feel sexy and open up my hips. After 36 hours of labor I met a girl i love more than all the molecules in all the world. Happy birthday, Delta. Love, mom #meshpanties

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on Dec 19, 2017 at 7:14pm PST

Η ηθοποιός δεν φοβήθηκε ποτέ να μιλήσει για θέματα ταμπού, από τα προβλήματα εθισμού του συζύγου της, Dax Shepard, στον αγώνα της να διατηρήσει ένα χαοτικό σπίτι. Παρά την ειλικρίνεια της στα social media, η Kristen επιλέγει να μην αποκαλύψει εικόνες απ’ τα πρόσωπα των κοριτσιών της, Lincoln και Delta. Κι αυτό το κάνει επειδή θέλει να πάρουν οι κόρες αργότερα την απόφαση αν θέλουν να είναι αναγνωρίσιμες ή όχι.

Chrissy Teigen

View this post on Instagram

If you haven’t seen @aliwong’s new Netflix special, you are bad at picking Netflix specials #asianpearunderwear

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 20, 2018 at 9:04pm PDT

Αν υπάρχει μια μαμά που δεν… “μασάει” τα λόγια της, τότε αυτή είναι η Chrissy Teigen. Το μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή John Legend  έχει γίνει ένα παράδειγμα στα social media, καθώς δεν κρατάει τίποτα κρυφό και οι γυναίκες την ακολουθούν επειδή είναι μια αληθινή μαμά!

Η ίδια προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και τη μητρότητα και όπως φαίνεται τα πηγαίνει πολύ καλά!

Jennifer Garner

View this post on Instagram

Every single time I get out of the car.

Keywords
Τυχαία Θέματα