Ο διαλογισμός που θα σε χαλαρώσει και θα αδειάσει το μυαλό σου

20:45 6/2/2020 - Πηγή: iPop

Νιώθεις πίεση απ’ την καθημερινότητα; Αισθάνεσαι ότι δεν βρίσκεις καθημερινά ούτε πέντε λεπτά για τον εαυτό σου; Περνάνε οι μέρες και η ένταση και το άγχος σου μεγαλώνουν με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι θα κάνεις μπαμ; Μάλλον ο διαλογισμός πρέπει να μπει στη ζωή σου. Με την coach συνείδησης Αλεξάνδρα Λιάκου, αποφασίσαμε κάθε εβδομάδα να σου παρουσιάζουμε έναν διαφορετικό διαλογισμό, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Εγκαινιάζουμε, λοιπόν, αυτή την ενότητα με έναν διαλογισμό για το άγχος. Ο διαλογισμός που θα σε χαλαρώσει και θα

αδειάσει το μυαλό σου μέσα σε 12 λεπτά.

Τον συγκεκριμένο διαλογισμό μπορείς να τον κάνεις παντού: Απ’ το βράδυ στο σπίτι σου πριν κοιμηθείς μέχρι το πρωί μόλις ξυπνήσεις, ακόμα και μέσα στο μετρό που πηγαίνεις στη δουλειά σου!

Μπορείς να πατάς play σ’ αυτό το 12λεπτο ηχητικό κάθε φορά που αισθάνεσαι το άγχος να σε κατακλύζει και νιώθεις την πίεση να έχει καταβάλει κάθε κύτταρο του σώματός σου.

Πίστεψέ μας, το δοκιμάσαμε, και μέσα σε 12 λεπτά νιώσαμε το άγχος μας να ηρεμεί, τα επίπεδα της έντασης να πέφτουν και το μυαλό μας να καθαρίζει από σκέψεις. Ταξιδέψαμε στην αγαπημένη μας παραλία, δημιουργήσαμε με το μυαλό μας όμορφες εικόνες και όταν πέρασαν τα 12 λεπτά και “επιστρέψαμε στην πραγματικότητα”, αυτή η πραγματικότητα ήταν πιο όμορφη και πιο φωτεινή. Κι όχι, δεν άλλαξε κάτι σ’ αυτή την πραγματικότητα, αλλά άλλαξε ο τρόπος που την αντιλαμβανόμαστε εμείς!

#mindTALKS: Βήμα-βήμα ο διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου

Η Αλεξάνδρα Λιάκου μας έκανε την τιμή να ηχογραφήσει τον διαλογισμό για το άγχος και να τον μοιραστεί μαζί μας, ώστε να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς την σπουδαιότητα του διαλογισμού και να σας πείσουμε να το δοκιμάσετε.

Είτε νιώθεις, λοιπόν, έτοιμος να κάνεις διαλογισμό είτε είσαι επιφυλακτικός, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πάτα play! Μετά τα 12 λεπτά, θα ευχαριστείς εμάς και την Αλεξάνδρα γι’ αυτό το δώρο! Θα νιώσεις πιο χαλαρός, φωτεινός και ελαφρύς. Περιμένουμε να μας πεις εάν όντως ένιωσες έτσι μετά τον διαλογισμό.

Πάτα play: O διαλογισμός που θα σε χαλαρώσει και θα αδειάσει το μυαλό σου:

Μην ξεχνάς! Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν #mindTALKS με την Αλεξάνδρα Λιάκου στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης. Ακολούθησε την Αλεξάνδρα Λιάκου στο Instagram.

Δες ακόμα:

Όσα πιστεύεις για τον διαλογισμό είναι -μάλλον- λάθος!

Το άρθρο Ο διαλογισμός που θα σε χαλαρώσει και θα αδειάσει το μυαλό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα