Η έμπνευση βρίσκεται παντού. Εμείς την βρήκαμε στην ομιλία της Lisa Kudrow για την αποτυχία- Σ’ ευχαριστούμε Phoebe

14:05 8/6/2021 - Πηγή: iPop

Την Lisa Kudrow την γνωρίσαμε μέσα από τα «Φιλαράκια» ως Phoebe και μας έκανε να την αγαπήσουμε. Ο χαρακτήρας της μας δίδαξε πολλά και μας ενέπνευσε με πράγματα που μπορούμε να υιοθετήσουμε στην πραγματική μας ζωή.

Η ηθοποιός μπορεί από μόνη της να μας δώσει έμπνευση και σήμερα ακόμα το αποδεικνύει. Βίντεο με μια ομιλία της Lisa Kudrow στο Vassar College το 2010 έχει γίνει viral

11 χρόνια μετά με εκατομμύρια views. Η Lisa Kudrow σε αυτή την ομιλία της μίλησε για το ταξίδι της από το κολέγιο μέχρι να καταφέρει να γίνει καλλιτέχνης και τελικά να μας κάνει να τη γνωρίσουμε ως Phoebe. Μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της και μας εμπνέει για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Η στιγμή που η Phoebe μοιράστηκε την επιτυχία της με τη Lady Gaga και η αστρονομική αμοιβή των ηθοποιών για το reunion των Friends

Η ίδια μίλησε για εκείνη την περίοδο της ζωής της των 20s που αντιμετώπισε δυσκολίες, είχε στιγμές αβεβαιότητας και αμφιβολίας και τίποτα δε φαινόταν εύκολο, λέγοντας «Δεν είναι εύκολο. Θα έχετε στιγμές αβεβαιότητας σχετικά με το ποια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσετε, γιατί είναι η δεκαετία των 20 είναι γεμάτη σταυροδρόμια. Όταν μια πόρτα πάντα κλείνει, μια άλλη πάντα ανοίγει. Πραγματικά αυτό θα έλεγα στον εαυτό μου, κρατώντας αυτές τις στιγμές αμφιβολιών. Και κάπως έτσι συνέχισα. Και τότε όλα άλλαξαν. Μετά από πολλές ακροάσεις, ήμουν το δεύτερο άτομο που συμμετείχε στη σειρά “Friends“».

Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στις δύσκολες αυτές στιγμές που αντιμετώπισε και την έκαναν να νιώθει άσχημα, αλλά μίλησε και για το τι ακολούθησε μετά, απ’ όταν την πήραν στην επιτυχημένη αυτή σειρά που τόσο έχουμε λατρέψει.

Ο Jim Burrows σκηνοθέτησε τα 10 πρώτα επεισόδια των “Friends”και μια μέρα οι έξι μας μιλούσαμε μαζί του, αφιερώνοντας χρόνο και στο ότι απολύθηκα από την προηγούμενη δουλειά μου και εκείνος είπε «Είναι το χειρότερο απ’ όλα. Όμως είναι καλό που απολύθηκες, γιατί διαφορετικά δε θα ήσουν εδώ». Και είχε δίκιο. Ήταν καλό που δεν με πήραν στο Saturday Night Live και κάθε άλλη απογοήτευση μου συνέβη. Υπάρχει ένας λόγος για τα πάντα. Βρείτε τον δικό σας λόγο!

Με αυτά τα λόγια, η Lisa Kudrow μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να μην απογοητευόμαστε από την κάθε μικρή ή μεγάλη μας αποτυχία. Βρες τον δικό σου λόγο που συμβαίνει κάτι και άδραξε κάθε ευκαιρία!

Δες όλη την ομιλία της:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η έμπνευση βρίσκεται παντού. Εμείς την βρήκαμε στην ομιλία της Lisa Kudrow για την αποτυχία- Σ’ ευχαριστούμε Phoebe εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα