Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/6/2021)

09:20 8/6/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/6/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/6/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/6/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο

και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε τη δυνατότητα σήμερα να αποκαταστήσετε θέματα που δημιουργήθηκαν στην καριέρα και στην οικογένειά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον ζώδιό σας και θα έχετε εύνοια να επικοινωνήσετε με συνεργάτες ,να κάνετε μια συμφωνία με το εξωτερικό αλλά να τακτοποιήσετε και νομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε μια κρυφή οικονομική βοήθεια ώστε να τακτοποιήσετε κάποια έξοδα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και θα βρείτε τη δύναμη σήμερα να επιλύσετε θέματα συνεργασιών ίσως και με τη βοήθεια ενός φίλου.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποια βοήθεια ώστε να επιλύσετε θέματα στην εργασία σας ή την υγεία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια από το εξωτερικό αλλά και από φίλους σε δημιουργικά σχέδια ή χόμπι που θέλετε να κάνετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με φορολογικά της εργασίας σας ή κληρονομικά ή οφειλές του σπιτιού ή της οικογένειας και θα αποκαταστήσετε οποιαδήποτε ένταση είχε προκύψει.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/6/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια και υποστήριξη από μια συνεργασία ίσως και από το εξωτερικό αλλά και από ένα άτομο της οικογένειάς σας που μπορεί να βρίσκεται μακριά ή κάποιοι ίσως καταφέρετε να κάνετε ένα ταξίδι.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε καλύτερα κάποια έξοδα και οφειλές ίσως και με κάποια οικονομική ενίσχυση μέσα από την εργασία σας ή ένα δάνειο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και κάποιος συνεργάτης σας θα κάνει κινήσεις ώστε να ξεπεράσετε εντάσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και ίσως έχετε βοήθεια από ένα άτομο της οικογένειάς σας σε κάποιες εντάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσατε σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε θέματα δημιουργικότητας αλλά και την επαφή σας με φίλους και ομάδες που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/6/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα