Celine Dion και Britney Spears αλλάζουν στίχους διάσημων τραγουδιών λόγω… κορονοϊού!

15:39 10/4/2020 - Πηγή: iPop

Είναι δεδομένο πως ο κορονοϊός έχει αλλάξει τη ζωή μας και οι επιδράσεις του θα μας ακολουθήσουν και τους επόμενους μήνες. Ενώ είμαστε σπίτι, οι διάσημοι – ο καθένας στο είδος του- κάνουν ό,τι μπορούν για να συνδεθούν με τον κόσμο και να τον ψυχαγωγήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Και μέσα σε όλα… Celine Dion και Britney Spears

αλλάζουν στίχους διάσημων τραγουδιών λόγω… κορονοϊού!

Κι όμως! Δύο απ’ τις αγαπημένες μας star άλλαξαν στίχους από δύο αγαπημένα και δημοφιλή τραγούδια του παρελθόντος… ώστε να ταιριάζουν στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. Κι έτσι θέλουν μέσα απ’ την παραλλαγή των στίχων τους, να στείλουν κι ένα δυνατό μήνυμα.

Η Celine Dion μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε ένα gif από το video clip του “My heart will go on” κι έγραψε:

«Near, far wherever you are… make sure you’re practicing social distancing!»…. Δηλαδή, όσο κοντά ή μακριά κι αν είσαι, να τηρείς την κοινωνική αποστασιοποίηση καθώς αυτή μπορεί να μειώσει την εξάπλωση της πανδημίας σε πολύ σημαντικό βαθμό.

View this post on Instagram

Near, far wherever you are… make sure you’re practicing social distancing! ⠀ Near, far, wherever you are… assurez-vous de pratiquer la distanciation sociale ! – Team Céline #ThursdayWisdom #restezchezvous  #StayAtHome  #throwbackThursday

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Apr 9, 2020 at 11:52am PDT

Και ήταν πραγματικά μια από τις πολύ έξυπνες αναρτήσεις που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στα social media.

Διάσημοι τραγουδιστές δίνουν συναυλία απ’ το σπίτι τους για να μας κρατήσουν παρέα! (Videos)

Εκτός, από την Celine Dion και η Britney Spears άλλαξε τους στίχους ενός διάσημου τραγουδιού άλλης δεκαετίας…

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα illustration με την ίδια ως μαθήτρια… θυμίζοντας μας το τραγούδι και το video cliπ «Baby one more time».

To συγκεκριμένο illustration έφτιαξε η Patricia Urrutia και ήταν αρκετά επιτυχημένο. Η Britney αντί να κρατά μολύβι ως μαθήτρια… κρατά ένα αντισηπτικό.

Γράφει… «My loneliness is saving me», αντί για… «My loneliness is killing me», παροτρύνοντας τον κόσμο να μείνει σπίτι και ευχαριστώντας τους γιατρούς για τη δουλειά τους.

View this post on Instagram

Enough said 

Keywords
Τυχαία Θέματα