Η απόλυτη καλοκαιρινή θήκη για να βάζεις τα κοσμήματά σου

18:31 20/6/2017 - Πηγή: iPop

Για να μην επικρατεί ένα χάος με τα αξεσουάρ σου και άλλα μικροπράγματα φτιάξε μόνος σου αυτές τις υπέροχες, πολύχρωμες θήκες!

Η μεγαλύτερη τάση στα είδη οικιακής χρήσης είναι το μάρμαρο! Το μάρμαρο κυριαρχεί στα τραπέζια, στους πάγκους κουζίνας ακόμα και σε ηλεκτρονικές συσκευές.

Είναι κλασικό, κομψό και διαχρονικό. Αν αγαπάς το μάρμαρο θα ξετρελαθείς μ’ αυτά τα μικρά, διακοσμητικά πιάτα, με φτηνά υλικά καθώς το τελικό αποτέλεσμα θα σου δώσει την αίσθηση ότι είναι ένα ακριβό, χειροποίητο αντικείμενο.

Θα χρειαστείςΠολυμερές πηλόΜικρό κύπελλο ασφαλές για φούρνοΈνα φύλλο σε χρυσό
χρώμαΨαλίδιΤσάντα πλαστική ZiplocΠλάστηςΠως θα το φτιάξειςΚόβουμε τον πηλό σε όσα τεμάχια θέλουμε.Τυλίγουμε τον πηλό (κάθε χρώματος) σε σχήμα κυλίνδρου ή «φιδιού».Περιστρέφουμε όλα τα χρώματα του πηλού μαζί. Όσες περισσότερες φορές το περιστρέφουμε τόσο πιο λεπτό θα μας βγει.Πλάθουμε μια μπάλα με τον πηλό.Κόβουμε τρεις πλευρές της τσάντας Ziploc.Ανοίγουμε την τσάντα, βάζουμε μέσα την μπάλα που φτιάξαμε με τον πηλό και στη συνέχεια κλείνουμε την τσάντα.Χρησιμοποιούμε τον κόπτη μας και κόβουμε τον πηλό σε σχήμα κύκλου.Το ψήνουμε στον φούρνο για 7 με 10 λεπτά στους 275 βαθμούς.Το αφήνουμε να κρυώσει.Ζωγραφίζουμε με χρυσό την άκρη του.

Καλή επιτυχία!

The post Η απόλυτη καλοκαιρινή θήκη για να βάζεις τα κοσμήματά σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα