Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη ζωή δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

11:44 20/1/2021 - Πηγή: iPop

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube, απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού. Τι είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο και τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη;

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” του Open μίλησε με κάθε ειλικρίνεια σχετικά με τον χωρισμό

της από τον γνωστό τραγουδιστή, ξεκαθαρίζοντας πώς αισθάνεται με όλο αυτό που έγινε και πώς είναι η κατάσταση δύο χρόνια μετά, έχοντας μάλιστα παιδιά. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε ότι δεν το έχει ξεπεράσει τελείως, καθώς με τον Θοδωρή ήταν πολλά χρόνια μαζί, λέγοντας «Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας».

Αυτή είναι η δίαιτα της Σίσσυς Χρηστίδου που την έκανε να αδυνατίσει για τα καλά (Video)

Δεν έκρυψε, μάλιστα, πως έχουν αλλάξει πράγματα μετά το διαζύγιο και δεν είναι όλα εύκολα, αφού όταν έχει εκείνη τα παιδιά, τρέχει για όλα. Ωστόσο, όπως εξήγησε, υπάρχουν και οι μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά και είσαι χωρίς τόσες ευθύνες.

Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά. Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είσαι με όλες τις ευθύνες πάνω σου, μετά κάποιες μέρες είσαι ελεύθερος φοιτητής. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις γιορτές. Ευτυχώς αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον.

Δες όλα όσα είπε στον Fipster η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο, την προσωπική της ζωή και πολλά ακόμη:

Όσα είπε σχετικά με το δικό της διαζύγιο ξεκινούν περίπου από το 16ο λεπτό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη ζωή δύο χρόνια μετά τον χωρισμό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα