O Hugh Grant είπε κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε για το Love Actually!

19:56 19/1/2021 - Πηγή: iPop

Eίναι αρκετά safe να πούμε ότι το Love Actually θα μείνει για πάντα μια απ’ τις πιο αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες, ενώ υπάρχουν φανς που ξέρουν λέξη- λέξη το σενάριο απ΄ έξω! Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας άνθρωπος το καστ που δεν θυμάται και πολλά πράγματα απ’ την ταινία κι αυτός δεν είναι άλλος απ’ τον Hugh Grant!

Ο ηθοποιός, o οποίος ενσάρκωσε με έναν αξιολάτρευτο τρόπο τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας στην ταινία, αποκάλυψε χωρίς καμία ντροπή ότι δεν θυμάται ακριβώς την πλοκή

του έργου!

Μιλώντας στο Digital Spy, συζήτησε για το ενδεχόμενο να δούμε ένα sequel του Love Actually, ενώ την ίδια στιγμή εξέθεσε μόνος του τον εαυτό του, λέγοντας ότι δεν θυμάται τι συμβαίνει στην original ταινία! Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι δεν θυμάται καν το τι συνέβη με τον χαρακτήρα που υποδυόταν.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να γυριστεί κάποιο sequel, ο Hugh Grant είπε:

Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί αυτό… Δεν μπορώ καν να θυμηθώ τι γίνεται στην ταινία. Έχει περάσει τόσος καιρός! Πρέπει να μου θυμίσεις! Πώς κατέληξα; (γέλια)

Και σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος ανάμεσά σας που δεν θυμάται κι εκείνος την πλοκή της ταινίας του 2003: Ο David (Πρωθυπουργός) κατέληξε να είναι ερωτευμένος με την Natalie, μέλος του προσωπικού της Downing Street, και ο έρωτάς τους αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας σχολικής παράστασης όπου φιλήθηκαν.

Ο Hugh Grant επέστρεψε σαν David και πιο πρόσφατα, όταν κυκλοφόρησε το 2017 ένα κωμικό mini sequel της ταινίας και ο ίδιος χόρεψε το Hotline Bling.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο O Hugh Grant είπε κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε για το Love Actually! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα