Έτσι σχεδιάστηκαν οι ταινίες του Disney

13:32 21/5/2014 - Πηγή: iPop

Τι και αν έχεις μεγαλώσει, η αγάπη σου για τις ταινίες του Disney δεν θα ξεπεραστεί ποτέ! Γι αυτό και οι άνθρωποι της Disney έφτιαξαν μία εφαρμογή η οποία σου δείχνει πως σχεδιάστηκαν οι ταινίες του Disney και όχι μόνο!

Εξερεύνησε τις σελίδες με τις διαδραστικές εικόνες, τα κινούμενα κλιπ με δυνατότητα να τσεκάρεις καρέ καρέ κάθε σκηνή, τους Disney 3D χαρακτήρες

και απέκτησε πρόσβαση σε μεγάλο ποσοστό του υλικού από όλες τις ταινίες που έχουν γυριστεί, αρχίζοντας με τη Χιονάτη και τους Επτά Νάνους (1937) και φτάνοντας έως την πρώτη αποκλειστική εμφάνιση του concept art, animation με όλες τις δοκιμές και τα οπτικά εφέ από την ταινία Frozen (2013). Παράλληλα σου δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάξεις όλους τους χαρακτήρες ων ταινιών και να χαζέψεις ανέκδοτα επίσημα trailers!

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου animation στο workshop! Πείραξε την Vanellope από το Wreck-It Ralph χρησιμοποιώντας αν απλό αλλά πανίσχυρο animation package το οποίο είναι κομμάτι του πραγματικού Disney modelling software. Τα δημιουργήματα σου, μπορείς επίσης, να τα μοιραστείς σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα με τους φίλους σου!

Η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές iOS και κοστίζει 9.99 δολάρια. Αν όμως σκεφτείς πως η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει κερδίσει το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής για iPad του 2013 αξίζει τα λεφτά του!

The post Έτσι σχεδιάστηκαν οι ταινίες του Disney appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα