Η Serena Williams συμμετέχει στο Tennis Challenge του Roger Federer κι είναι απολαυστική!

15:42 16/4/2020 - Πηγή: iPop

To Tennis Challenge του Roger Federer κάνει τον γύρο του Διαδικτύου με πολλούς διάσημους να συμμετέχουν σ’ αυτό! Η Serena Williams μπορεί να άργησε, αλλά έκανε το challenge με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο!

Η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια κατάφερε να χτυπήσει αμέτρητες φορές την μπάλα του τένις στον τοίχο του σπιτιού τους, όπως έχει ζητήσει ο βασιλιάς Federer, και

το ιδιαίτερο είναι ότι συμμετείχε στο challenge χρησιμοποιώντας ρακέτου του ίδιου!

Πρόκειται για ένα δώρο που της είχε κάνει ο κορυφαίος τενίστας πριν από δύο χρόνια στο Hopman Cup, ενώ στη λαβή έχει και αφιέρωσή του.

Eνώ χτυπάει με τη ρακέτα την μπάλα του τένις στον τοίχο της, η Serena απευθύνεται στους φανς της λέγοντας:

Όταν ο Roger έκανε πρόκληση σε όλους μας, ήξερα ότι δεν μπορούσα να απογοητεύσω κανέναν, έπρεπε να το κάνω αυτό. Είμαι στην μέρα τρία, ή τέσσερα ή πέντε, δεν ξέρω! Αυτό που ξέρω είναι ότι κάνω ακόμα αυτό το challenge. Πεινάω, είμαι κουρασμένη, διψάω, αλλά δεν τα παρατάω!

Δες την Serena να κάνει το Tennis Challenge του Roger Federer:

View this post on Instagram

Couldn’t have done this challenge without my racquet from @rogerfederer. #tennisathome

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Apr 15, 2020 at 5:59am PDT

O Federer μ’ αυτό το challenge θέλησε να κινητοποιήσει αθλητές και μη να συμμετέχουν στο challenge, το οποίο περιλαμβάνει πολύ γρήγορες κινήσεις, με τις οποίες μπορούμε αφενός να εξασκηθούμε κι αφετέρου να διασκεδάσουμε!

Δες πώς ξεκίνησαν όλα…

View this post on Instagram

Here’s a helpful solo drill. Let’s see what you got! Reply back with a video and I’ll provide some tips. Choose your hat wisely

Keywords
Τυχαία Θέματα