Η Sandra Bullock σταματάει την υποκριτική βάζοντας τον εαυτό της πρώτο – Για πόσο καιρό;

16:05 22/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Sandra Bullock δηλώνει ότι είναι έτοιμη να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και εμείς δεν είμαστε καθόλου σίγουροι πώς πρέπει να νιώσουμε γι’ αυτό.

Η ηθοποιός του «The Lost City» αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter ότι νιώθει πως έχει πάθει «burnt out» και είναι έτοιμη να επιστρέψει στη ζωή με τα δύο της παιδιά, τον Louis

και τη Laila.

«Δεν θέλω να είμαι υπόχρεος στο πρόγραμμα κανενός άλλου εκτός από το δικό μου», δήλωσε η Bullock στο media την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

Η ταινία της Sandra Bullock που ωθεί τους θεατές στο νοσοκομείο… | Video

H Sandra Bullock σταματάει την υποκριτική – Τι αποκάλυψε;

«Έχω πάθει burnt out. Είμαι τόσο κουρασμένη και δεν είμαι τόσο ικανή να πάρω υγιείς, έξυπνες αποφάσεις και το ξέρω», είπε η ηθοποιός. Όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό σχεδίαζε να κάνει ένα διάλειμμα, απάντησε: «Πραγματικά δεν ξέρω».

«Η δουλειά ήταν πάντα σταθερή για μένα και ήμουν τόσο τυχερή», πρόσθεσε η Bullock. Αλλά παρατήρησε ότι την έκανε να νιώθει ότι άνοιγε ένα ψυγείο όλη την ώρα και έψαχνε για κάτι που δεν ήταν ποτέ στο ψυγείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

«Είπα στον εαυτό μου: Σταμάτα να το ψάχνεις γιατί δεν υπάρχει. Το έχεις ήδη, καθιέρωσέ το, βρες το. Πρέπει να είσαι εντάξει χωρίς να έχεις τη δουλειά να σου το πει αυτό», τόνισε.

Η Bullock βρίσκεται σε μια περιοδεία για τις πιο πρόσφατες ταινίες της, αλλά αποκάλυψε ότι το να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας δεν της φαίνεται πλέον κάτι φυσικό.

«Κουράζομαι όταν πρόκειται για τον Τύπο, όταν πρέπει να είμαι κάπου δημόσια και όταν έχω να κάνω μια φωτογράφηση», τονίζει η Bullock. «Απλώς καταρρέω. Δεν είμαι καλή σε αυτό, αλλά αυτό που αγαπώ είναι να συνεργάζομαι με ανθρώπους για να δημιουργήσω κάτι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Η ηθοποιός του «Bullet Train» έχει μιλήσει επανειλημμένα για την επιθυμία της να αποχωρήσει από τη δουλειά και τα φώτα της δημοσιότητας για λίγο.

«Θέλω να είμαι σπίτι», είπε η Bullock στο «Sunday Morning» του CBS τον Μάρτιο. «Επομένως, δεν κάνω τη χάρη σε κανέναν που επενδύει σε ένα έργο, αν λέω, «θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι μου». Επειδή πάντα έτρεχα προς την επόμενη κατεύθυνση, θέλω μόνο να είμαι παρών και υπεύθυνη για ένα πράγμα αυτή τη φορά».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Sandra Bullock σταματάει την υποκριτική βάζοντας τον εαυτό της πρώτο – Για πόσο καιρό; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα