4 εγγυημένοι τρόποι ώστε να φύγει η αρνητική αύρα από το σπίτι σου

14:26 22/6/2022 - Πηγή: iPop

Όλοι βιώνουν κατά καιρούς τις blue days τους, με τα μελαγχολικά τους συναισθήματα να τους κατακλύζουν. Αλλά αν αισθάνεσαι ότι αυτές οι θλιβερές μέρες σου κρατάνε συντροφιά περισσότερο καιρό απ’ ό,τι θα ήθελες, ίσως ήρθε η στιγμή να απομακρύνεις την αρνητική ενέργεια από γύρω σου και συγκεκριμένα από τον χώρο που περνάς περισσότερο χρόνο, δηλαδή το σπίτι σου.

Η προσαρμογή ορισμένων στοιχείων στο χώρο σου μπορεί όχι μόνο να αναζωογονήσει την κατοικία σου, αλλά και να καλλιεργήσει υψηλή ενέργεια, παραγωγικότητα και χαρούμενες στιγμές, ενώ

δημιουργεί ένα πιο ζωντανό και θετικό περιβάλλον. Το να ομορφύνεις το περιβάλλον σου όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει κι εμείς θα σε βοηθήσουμε!

Μυστικά για καλό Feng Shui στο υπνοδωμάτιό σου που θα σε βοηθήσουν να κοιμάσαι καλύτερα

«Πώς να απομακρύνω την αρνητική ενέργεια από το σπίτι;» Ο οδηγός που χρειάζεσαι Αφαίρεσε τις αιχμηρές γωνίες

Όντας ένας συνδυασμός τέχνης και επιστήμης, το Feng shui είναι μια αρχαία κινεζική πρακτική που βασίζεται σε νόμους που είναι εξέχοντες για την καλλιέργεια υψηλής ενέργειας και παραγωγικότητας σε έναν χώρο, ενισχύοντας παράλληλα τη συνολική του εμφάνιση. Σύμφωνα με το νόμο του Feng shui, είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας να αφαιρέσεις τις αιχμηρές γωνίες από το χώρο σου, καθώς μια επιθετική ενέργεια γνωστή ως Sha chi συνεχίζει να σου επιτίθεται και μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου ενώ επηρεάζει αρνητικά το περιβάλλον σου. Στρογγυλά τραπέζια, βάζα και καρέκλες είναι υπέροχα και μπορούν να φέρουν θετική ενέργεια στην κατοικία σου.

Θέλεις να δημιουργήσεις θετική αύρα στο σπίτι σου; Μάθε πώς να το διακοσμήσεις με βάση το feng shui

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crate and Barrel (@crateandbarrel)

Πρασίνισε το σπίτι σου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου, όπως το τούλσι (Ιερός βασιλικός), το μπαμπού, το γιασεμί και η αλόη βέρα στον χώρο σου, ενισχύουν τη ζωντάνια του σπιτιού σου και η οργανική αύρα θα σε συνδέσει με τη φύση, ενώ θα σου χαρίσει ευτυχία. Όχι μόνο αυτό, αλλά σε προστατεύει και από τις περιβαλλοντικές τοξίνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interior Design Ideas (@interiordesignideas)

Λιβανοθεραπεία

Τα αρώματα στον χώρο σου μπορούν να ηρεμήσουν τη συναισθηματική αναταραχή μέσα σου, ενώ δημιουργούν μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα. Το άναμμα του φασκόμηλου ή της καμφοράς σε ανακουφίζει και απομακρύνει τα νεύρα σου. Δοκίμασέ το και νιώσε τα αναζωογονητικά vibes να σε κατακλύζουν.

Ηχοθεραπεία

Η ηχοθεραπεία είναι επίσης μια αποτελεσματική θεραπεία για την αποβολή των τοξινών από το σπίτι σου. Ο ήχος μεταφέρει ενεργά τη ζωτικότητα από το ένα μέρος στο άλλο και έχει τη δύναμη να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια σε πιο θετική. Οι ήρεμοι ρυθμοί της μουσικής βοηθούν στο να σπάσει το μοτίβο της μονότονης αρνητικής ενέργειας και προσφέρουν υγιή ενέργεια στον χώρο σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GoodHomes Magazine (@goodhomesmagazine)

5 σημάδια ότι το σπίτι σου έχει καλό feng shui!

Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και δες την αύρα του σπιτιού σου να αλλάζει. Βεβαιώσου ότι ανοίγεις τα παράθυρα τουλάχιστον για μερικές ώρες της ημέρας και νιώσε την αλλαγή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 εγγυημένοι τρόποι ώστε να φύγει η αρνητική αύρα από το σπίτι σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
4 εγγυημένοι τρόποι ώστε να φύγει η αρνητική αύρα από το σπίτι σου,