Η Rihanna αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του σώματός της με την απάντησή της να γίνεται viral

16:18 8/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Rihanna πρόσφατα έγινε μαμά και μας αποκάλυψε το αγαπημένο σημείο του σώματός της, μήνες μετά την γέννα. Η διάσημη τραγουδίστρια, μιλώντας στου δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της επίδειξης Savage X Fenty δήλωσε ότι τα οπίσθια της είναι και το δυνατό της σημείο.

Μια ερώτηση που η δημοσιογράφος είπε ότι έκανε στη Rihanna πριν από μια δεκαετία, θέλοντας να μάθει «αν η απάντηση έχει αλλάξει».

H Rihanna
αποκαλύπτει το αγαπημένο σημείο του σώματός της View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

«Ω ναι, κορίτσι. Άλλαξε. Σου εγγυώμαι ότι άλλαξε. Έκανα ένα μωρό. Ας είμαστε ρεαλιστές», είπε η Rihanna στο InStyle, αναφερόμενη στο πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι 6 μηνών, με τον σύντροφό της A$AP Rocky.

Η τραγουδίστρια απαντώντας στην ερώτηση για το σώμα της δήλωσε ότι τα οπίσθια της είναι πλέον το αγαπημένο της σημείο και αυτό γιατί «Τώρα έχω», όπως είπε η ίδια.

Όταν ο ρεπόρτερ είπε στη Rihanna, ότι έδωσε ακριβώς την ίδια απάντηση πριν από 10 χρόνια, η σταρ αστειευόμενη επέστρεψε για να πει: «Πώς τολμάω! Λοιπόν, η απάντηση δεν έχει αλλάξει».

Η Rihanna, ιδρύτρια της Savage X Fenty, μίλησε επίσης και για τον Adam Selman ο οποίος, όπως αποκάλυψε η ίδια, της δίδαξε «απίστευτα πράγματα για τις σιλουέτες».

«Να ένας σχεδιαστής με τον οποίο έχω δουλέψει στο παρελθόν, κάποιον που γνωρίζω, κάποιον που αγαπώ προσωπικά. Ξέρει τι στο καλό κάνει. Μου αρέσει να ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ σε αυτόν και ότι θα φέρει νέες ιδέες στο τραπέζι, με αποτέλεσμα το Savage να εξελιχθεί και να μεγαλώσει με σχέδιά μας θα είναι διαφορετικά», είπε η τραγουδίστρια.

Η Ashley Graham δείχνει τις ραγάδες της και γίνεται πρότυπο για όλες της μαμάδες εκεί έξω

Το πρώτο της επαγγελματικό βήμα μετά την γέννηση του παιδιού της

Με αυτή τη νέα συλλογή, η μάρκα λανσάρει τον αθλητισμό ως νέο στυλ — αλλά όλα τα σχέδια θα διατηρήσουν την υπογραφή του Savage x Fenty.

«Αν πρόκειται να ξεκινήσουμε ως εταιρεία εσωρούχων και θέλουμε να επεκταθούμε, όλα πρέπει να προέρχονται από αυτό το πρότυπο.Και θέλαμε να εφαρμόσουμε μερικές από τις λεπτομέρειες μας στις αθλητικές σιλουέτες, και στα υφάσματα τεχνολογίας που εφαρμόζουν σωστά. Ήξερα ότι ένα snapback ήταν στο δρόμο, οπότε έπρεπε να βεβαιωθώ ότι τα κολάν έδιναν αυτό που υποτίθεται ότι θα έδιναν», είπε η Rihanna.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε ότι το σόου ήταν το πρώτο πρώτο πράγμα που έκανε για την δουλειά της από τον ερχομό του γιου της.

Μια νέα μανούλα εξηγεί γιατί πρέπει να αγαπάς το σώμα σου και μετά τη γέννα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Rihanna αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του σώματός της με την απάντησή της να γίνεται viral εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα