Αναμονή τέλος! Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Έτερος Εγώ» έρχεται νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε – Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

15:31 8/11/2022 - Πηγή: iPop

Το «Έτερος Εγώ – Νέμεσις», ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια και της COSMOTE TV, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα, αλλά όχι με τον τρόπο που θα περίμενες. Αυτήν τη φορά, αποφασίστηκε να γίνει η ειδική προβολή του πρώτου επεισοδίου στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» ξεκίνησαν! Δες εδώ τις πρώτες φωτογραφίες

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

λοιπόν, θα παρουσιάσει το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις – Η αρχή του τέλους», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Έτερος εγώ Νέμεσις: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

«Δεν είναι δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις, αλλά να ζεις με τις συνέπειες των αποφάσεων που πήρες», δήλωσε αινιγματικά ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, συνοψίζοντας το τι έχουν να αντιμετωπίσουν οι χαρακτήρες του στον νέο κύκλο της σειράς.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού. Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια.

Η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ, μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει τον Λαΐνη.

Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση…

Γιατί χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν τον Σωτήρη Τσαφούλια;

Η συγκλονιστική πλοκή της σειράς

Το Έτερος Εγώ: Νέμεσις γυρίστηκε σε 51 ημέρες. Στον κύκλο των 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μοιράζεται τις σκέψεις του και «μαρτυράει» όσα θες να ξέρεις για το «Έτερος Εγώ»

Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αναμονή τέλος! Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Έτερος Εγώ» έρχεται νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε – Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα